vår jubileum

takk for 40 år

I år feirer vi ikke kun 40 år med metervarer, design og søm, men også 40 år med takknemlighet. Uten deg hadde vi nemlig aldri klart det! Derfor vil vi gjerne si takk: Vi sender masse kreativitet oog kjærlighet til deg ❤️​​​​​​​ ​​​​​​​

Vi vil også fortelle deg om noe av det vi har brukt de siste 40 årene på å perfeksjonere. Slik som vårt basic sortiment. Våre mønstre. Og det faktum at du kan finne alt du trenger til dine kreative prosjekter samlet på ett sted - hos oss!

jersey

Hos oss finner du alltid et lekkert utvalg av jersey til prosjektene dine. Uansett om det er den klassiske hvite t-skjorten som aldri går av moten, sesongens hotteste print og statements, eller noe helt annet du vil lage har vi et stort utvalg til deg.

mønster

Vi har 40 år med kreativitet bak oss, og en stor del av denne kreativiteten har vi tegnet inn i mønstrene som utvikles av vårt eget designteam. Herlig, ikke sant?

Hver sesong får de nye idéer som de tegner, syr opp, prøver på egen kropp - og syr opp igjen. På den måten sørger vi for at mønstrene er fin-fine, behagelige og enkle å forstå før de slippes ut til deg.

jubileumskjole

I anledningen jubileet vårt har vi arbeidet hardt for å skape et helt unikt produkt som hyller kreativiteten og vårt ønske om en bærekraftig fremtid. Vår eventyrlige kjole har det vakreste fallet og er sydd i resirkulert polyester med et eksklusivt paisley-print.

40 år på å perfeksjonere vårt basic sortiment

Som bomullslerret, en av våre gode, gamle travere. For en fin, tettvevet og mangfoldig type! Utforsk det lekre sortimentet av isoli, lin, velour og mye mer.

Alt du trenger – samlet på ett sted