Bjørnetråd - 150 m

Økotex, 100% polyester, Nm 36/2

Bruddstyrken i Newton er 36.1 og i gram er den 3681. Elastisitet er 27,1 %. Tråden har en meget høy bruddstyrke og høy elastisitet, så det skal mye til før den ryker.

Bjørnetråd
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
0 valgte Farge | markér alle
Gå til toppen
2 produkter vises av 2 i alt
Sortering
2 produkter vises av 2 i alt
Sortering


Slitesterk bjørnetråd fra STOFF & STIL

Det viktigste produktet i et hvert syprosjekt er en god kvalitetstråd. Tråden er det som holder alt sammen. Hvis tråden ikke er solid og av god kvalitet, risikerer du at stingene går opp – og hele prosjektet går i vasken. Derfor kan du kjøpe bjørnetråd hos STOFF & STIL, en tråd som er kjent for sin holdbarhet.Bjørnetråden er spesielt velegnet når du skal sy knapper i en pute, en ny frakk eller annet som skal vare lenge, fordi tråden har høy slitestyrke og god holdbarhet. Derfor er det en god tråd å bruke til knapper og glidelåser som skal holde sammen materialene. I tillegg er bjørnetråd også spesielt velegnet til sying med andre materialer hvor elastisitet er en viktig faktor. Det kan hende du har din helt egen hobby hvor du har bruk for en sterk sytråd. Da er bjørnetråd alltid et trygt valg. Du finner inspirasjon til hobbyen din og et stort utvalg hobbyartikler her.

Bjørnetråd er elastisk og solid

Kvaliteten på det ferdige resultatet avhenger i stor grad av sytråden du velger. Derfor er det alltid meget viktig å velge sytråd med omhu, slik at den kan holde sammen arbeidet du skal utføre. Bjørnetråd er ofte løsningen i de fleste prosjekter, fordi den både er elastisk og har meget høy bruddstyrke. Disse to kvalitetene sørger for at tråden tåler alt uten å rakne. Derfor er bjørnetråden førstevalget for mange erfarne syersker når de skal sy klær og tilbehør som skal tåle en travel og aktiv hverdag.  

Det er også en tredje årsak til at bjørnetråden fra STOFF & STIL er fantastisk til de fleste syoppgaver. Bjørnetråden vår er nemlig OEKOTEX-merket, noe som er en garanti for at den ikke inneholder farlige kjemiske stoffer. Du kan bruke tråden på både dine og barnas klær med god samvittighet. Bjørnetråden er produsert av 100 % kjernespunnet polyester, har elastisitet på 27,1 % og bruddstyrke på 36,1. Disse tallene gir et produkt av høy kvalitet som kan brukes både i symaskinen og når du skal sy for hånd. Bjørnetråden passer i nåler av størrelse 110 til 130, valget avhenger av hvor kraftig stoffet er. Hvis du trenger hjelp til å velge tråd eller stoff til ditt neste prosjekt, kan du kontakte vår butikker. Vi hjelper deg alltid raskt og enkelt videre med ditt kreative prosjekt.