Tråd

Her finner du et bredt utvalg av sytråd til alle formål.

Tråd
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Materialverdier | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 171 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 171 i alt -
Sortering


Stort utvalg av sytråd hos STOFF & STIL

Når du skal sy, er det viktig at du kjenner de ulike trådtypene. Sytråd selges i alle mulige farger, kvaliteter og tykkelser, og det er viktig å velge riktig sytråd for å få et godt resultat. Sytråden er nemlig produktet som holder det hele sammen, og derfor bør du aldri gå på kompromiss med kvaliteten – da det vil få konsekvenser for hele syprosjektet.

Sytrådene våre er delt inn i forskjellige metriske garnnummer. Jo høyere nummer, desto finere er sytråden. Du finner alltid informasjon om hver enkelt sytråds lengde og vekt når du velger et produkt på nettsidene våre. Derfor kan du alltid være sikker på at du får bestilt nok tråd. Hvis du trenger ideer til det neste prosjektet ditt, kan du finne inspirasjon i våre STOFF & STIL-kit. Her kan du raskt og enkelt bestille varene du trenger for å sy de produktene du har blitt inspirert til å lage. Se vår store inspirasjonsside her.

Sytråd av beste kvalitet fra STOFF & STIL

STOFF & STIL selger sytråd av 100 % polyester. Sytråden vår er alltid OEKOTEX-sertifisert, så du kan være sikker på at du kjøper sytråd av god kvalitet som ikke inneholder skadelige stoffer. Nå har du ikke lenger en unnskyldning for ikke å reparere barnas klær når de får hull på kneet eller det løsner en tråd i kjolen, for OEKOTEX-tråden inneholder ikke farlige kjemikalier. Derfor kan du både bruke sytråden vår når du skal reparere en pute til sofaen, en duk etter en fest eller et hull i vesken – og når du skal reparere klær for familien.

Hvis du trenger sytråd som er sterk og tåler det meste, er STOFF & STIL garantert din foretrukne leverandør. Sytrådene våre er av høy kvalitet både når det kommer til trådens elastisitet og bruddstyrke. Du får altså en sytråd som har god og solid holdbarhet og som samtidig er smidig slik at det er enkelt å arbeide med den. Sytrådene våre kan alltid brukes både når du skal sy for hånd og med symaskin. Hos STOFF & STIL har vi alltid rask levering, og du finner alt du trenger til ditt neste prosjekt. Sterk denimtråd, bomullstråd eller organisk sytråd. Vi har alt – og litt til.