Symaskiner & overlock

BERNINA symaskiner har blitt produsert i over 120 år. Med sin holdbarhet og sveitsiske presisjon er BERNINA en av verdens ledende symaskinprodusenter.

Symaskiner & overlock
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
Gå til toppen
37 produkter vises av 37 i alt
Sortering
37 produkter vises av 37 i alt
Sortering


Symaskiner

Symaskinen er et fantastisk hjelpemiddel for deg som fikser ting selv, eller som ønsker deg en kreativ hobby. Velger du en symaskin av god kvalitet fra en renommert produsent har du en kreativ hjelper i mange år framover. Som en spesialist på området, tilbyr STOFF & STIL de beste og tryggeste merkene når det kommer til symaskiner, som BERNETTE og BERNINA.

Når det kommer til hva slags symaskin du skal kjøpe, er det avgjørende hva du har tenkt å bruke den til. Kjøper du symaskinen din hos STOFF & STIL er du uansett garantert høy kvalitet og lang holdbarhet. Forskjellene i pris mellom de ulike maskinene går først og fremst på hvor mange og hvor avanserte funksjoner du ønsker.

Symaskiner til alle

De rimeligste maskinene er en utmerket løsning for nybegynnere og for de som hovedsakelig bruker den til de vanligste oppgavene. Buksesøm og opplegging av gardiner vil fort gå som en drøm med et minimum av trening, kanskje med litt mer konsentrasjon i begynnelsen enn du trenger senere. Absolutt alle kan lære å sy. Så er det opp til den enkelte hvor mye man vil gjøre ut av det.

Hvis du er klar for mer, er det nærmest ingen grenser for hva du kan få til med en symaskin og sytråd. Våre mest avanserte symaskiner kan tilby alt den erfarne bruker kan drømme om. Det er utallige broderifunksjoner du garantert vil føle stor glede ved å eksperimentere deg fram med. Det vil være nærmest ubegrenset plass til søm og broderier.

Og ikke minst har du mulighet til å lage dine egne mønstre. Du har sikkert mange gode idéer som kan realiseres med det rette verktøyet.

Symaskin-deler

En symaskin består av mange deler. Noen av dem kan enkelt skiftes ut, eller byttes. Disse delene kan du handle hos STOFF & STIL, din fremste leverandør av sysaker og symaskiner. I den grad du trenger nåler kan du velge fritt mellom universal-nåler, broderi-nåler, skinn-nåler, jeans-nåler eller tvilling-nåler.

Andre ting du kan få bruk for er nålitreder, glidelåsfot og trådspoler. For vedlikehold trenger du selvfølgelig symaskinolje og symaskinbørste.

Da vil du være veldig godt utstyrt for det aller meste som kan syes. Hvis du selv ønsker det, blir du en ressursperson. Ikke bare for familien og dine nærmeste, men også venner, slektninger, naboer og foreldrene til de andre barna i klassen. (Det vil selvfølgelig være helt rimelig å sette en pris på dine tjenester).

På den annen side, er det en glede å kunne utstyre sitt eget hjem med ting man har laget selv ved hjelp av symaskinen. Du står selv for valget at de stoffene du kjøper og den endelige stilen som preger hjemmet ditt. Alt fra gardiner, duker og broderier vil vise personligheten din, og vitne om arbeidet og kreativiteten som ligger bak.

Ekstrautstyret du trenger

Vi har også alt ekstrautstyret du trenger til din symaskin eller overlock-maskin. Vi har flere typer syføtter til for eksempel sying eller quilting - her finner du blant annet trykkfot til patchwork eller til å sy usynlig glidelås med. Vi har også stoppefot eller en trykkfot i Teflon som passer til den symaskinen du har.

Symaskinene og overlockene er av god kvalitet, men du får dem likevel til en veldig gunstig pris her i nettbutikken vår. En bra symaskin eller overlock er avgjørende når du vil lage ditt neste drømmeplagg, og det vet vi her hos STOFF & STIL. Derfor har vi valgt ut de maskinene, vi synes lever opp til alle kravene man stiller til en god symaskin eller overlock-maskin.

Med alle funksjonene og tilbehøret de kommer med, gir disse symaskinene deg virkelig muligheten for å utfolde dine kreative sider i alle mulige typer materialer, fra myk jersey til tykk lær. Med overlock-maskinene kan du lage flotte og profesjonelle sømmer, eller justere og forbedre slik at mesterverket blir akkurat sånn som du hadde tenkt deg.

BERNINA og BERNETTE

BERNINA- eller BERNETTE-maskinene gir deg en unik og profesjonell følelse når du bruker dem. BERNINA er et merke fra Sveits som er utviklet med fokus på tradisjon og presisjon, høy kvalitet og et stort funksjonsutvalg. BERNETTE-maskinene tilhører også BERNINA-familien, og for eksempel BERNETTE Seville eller London er perfekte for deg som er nybegynner, men som gjerne vil lære deg å sy. De enkle funksjonene gir deg en god start, så nå har du ingen unnskyldninger for ikke å lære å sy.

Er du i tvil om valget av symaskin eller overlock-maskin, kan du alltid ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne den rette modellen. Velkommen til vårt syunivers hos STOFF & STIL - her kommer vi med inspirasjon til deg som er kreativ og liker å sy, quilte eller brodere.

Alt du trenger for å få til dette er altså tilgjengelig på STOFF & STIL. Med noen tastetrykk på vår nettside kan du finne du det vil ha, og bestille. Og det til de aller beste prisene.

Ønsker du deg en symaskin eller en overlock i høy kvalitet, har du kommet til rett sted. Finn drømmemaskinen din her hos oss – STOFF & STIL.