Symaskiner & overlock

BERNINA symaskiner har blitt produsert i over 120 år. Med sin holdbarhet og sveitsiske presisjon er BERNINA en av verdens ledende symaskinprodusenter.

Symaskiner & overlock
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
Gå til toppen
37 produkter vises av 37 i alt
Sortering
37 produkter vises av 37 i alt
Sortering


Her i nettbutikken til STOFF & STIL finner du din neste symaskin eller overlock. Du finner solide symaskiner og utstyr fra det sveitsiske merket BERNINA her på siden, i tillegg til de litt mer kompakte BERNETTE-markinene fra samme produsent.

Vi har også alt ekstrautstyret du trenger til din symaskin eller overlock-maskin. Vi har flere typer syføtter til for eksempel sying eller quilting - her finner du blant annet trykkfot til patchwork eller til å sy usynlig glidelås med. Vi har også stoppefot eller en trykkfot i Teflon som passer til den symaskinen du har.

Symaskinene og overlockene er av god kvalitet, men du får dem likevel til en veldig gunstig pris her i nettbutikken vår. En bra symaskin eller overlock er avgjørende når du vil lage ditt neste drømmeplagg, og det vet vi her hos STOFF & STIL. Derfor har vi valgt ut de maskinene, vi synes lever opp til alle kravene man stiller til en god symaskin eller overlock-maskin.

Med alle funksjonene og tilbehøret de kommer med, gir disse symaskinene deg virkelig muligheten for å utfolde dine kreative sider i alle mulige typer materialer, fra myk jersey til tykk lær. Med overlock-maskinene kan du lage flotte og profesjonelle sømmer, eller justere og forbedre slik at mesterverket blir akkurat sånn som du hadde tenkt deg.

BERNINA- eller BERNETTE-maskinene gir deg en unik og profesjonell følelse når du bruker dem. BERNINA er et merke fra Sveits som er utviklet med fokus på tradisjon og presisjon, høy kvalitet og et stort funksjonsutvalg. BERNETTE-maskinene tilhører også BERNINA-familien, og for eksempel BERNETTE Seville eller London er perfekte for deg som er nybegynner, men som gjerne vil lære deg å sy. De enkle funksjonene gir deg en god start, så nå har du ingen unnskyldninger for ikke å lære å sy.

Er du i tvil om valget av symaskin eller overlock-maskin, kan du alltid ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne den rette modellen. Velkommen til vårt syunivers hos STOFF & STIL - her kommer vi med inspirasjon til deg som er kreativ og liker å sy, quilte eller brodere.

Ønsker du deg en symaskin eller en overlock i høy kvalitet, har du kommet til rett sted. Finn drømmemaskinen din her hos oss – STOFF & STIL.