Borrelås

Her finner du et bredt utvalg av borrelåser i forskjellige typer, størrelser og farger.

Flexbånd
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
Gå til toppen
24 produkter vises av 24 i alt
Sortering
24 produkter vises av 24 i alt
Sortering


Her hos STOFF & STIL finner du et stort utvalg av borrelåser i ulike størrelser, typer og farger. En borrelås er en enkel lukke- og festemekanisme som ikke er vanskelig å montere. En borrelås kan være et godt alternativ for barn i stedet for knapper, fordi de bare trenger å rive borrelåsen opp og klemme den sammen igjen. Det er kjapt og enkelt, krever ikke store motoriske ferdigheter og er mye raskere for de små enn hvis de må bekymre seg om skolisser eller knapper.

Hos STOFF & STIL har vi alt du trenger innen kategoriene  hobbyprosjekter, sying, strikke- og hekleprosjekter. Borrelås hører til under kategorien ‘sytilbehør’ sammen med mye annet tilbehør og utstyr. Borrelås er for eksempel også en del avi STOFF & STIL Kits, oppbevaringslommer til bil. STOFF & STIL KITS er forskjellige sett som inneholder mønster og alle de materialene og delene du trenger for å følge oppskriften. Du kan også bytte ut metervarestoffet med andre farger og mønster, og sette ditt eget preg på prosjektet på den måten.

Alle borrelåsene våre tåler vanlig maskinvask ved 40 grader, og kan også strykes ved lav varme. Noen av borrelåsene kan limes direkte på stoffet og andre må du sy fast. Borrelåsene varierer i pris, men er generelt veldig konkurransedyktige.

Du finner inspirasjon i strikke- eller hekleoppskriftene våre og mange spennende mønster som du kan se her. Vi har faktisk også en rekke gratisoppskrifter på nettsiden vår her, som du kan få med når du bestiller varer hos oss. Hos STOFF & STIL ønsker vi å være med på de nyeste trendene, og varierer og utvider derfor sortimentet og kolleksjonene våre to ganger i året.

Du finner alt du trenger til det neste store prosjektet ditt her i nettbutikken til STOFF & STIL. Du kan til og med lage deg dine helt egne moodboards, som du kan navngi og ha som oversikt over de kreative prosjektene du planlegger. Der kan du samle de varene du trenger til prosjektet og være sikker på du har alt før du bestiller. Husk at STOFF & STIL leverer innen 7-10 hverdager og at vi gjerne kommer med veiledning til dine prosjekter om du trenger det. Vi leverer også fraktfritt om du kjøper for mer enn 1000 kroner.