Knapper

I tillegg til et bredt utvalg av knapper i mange forskjellige materialer og former, finner du her også patentknapper, trykknapper, trykklåser, overtrekksknapper med mer.

Knapper
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Type | markér alle
0 valgte Størrelse (mm) | markér alle
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Materialverdier | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 271 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 271 i alt -
Sortering


Her hos STOFF & STIL finner du et stort sortiment av knapper til ditt kreative prosjekt – også trykknapper og patentknapper!

Vi har 2-hulls-knapper, 4-hulls-knapper og øyeknapper i flere ulike farger, typer og størrelser. Vi har også knapper som er miljøvennlige og laget av 100% organiske råvarer – som for eksempel den populære corozo-knappen til den bevisste forbrukeren. STOFF & STIL tilbyr alle ivrige skreddere utstyr og verktøy fra PRYM, som er nyttig å ha, blant annet til å sette i trykknapper med. I tillegg har vi også overtrekkbare knapper slik at du kan lage personlige knapper som passer til sy- eller strikkeprosjektet ditt.

En knapp brukes ofte som den siste touchen på et prosjekt, og er gjerne en viktig detalj på et klesplagg. Derfor har vi et veldig stort sortiment hos oss. Hos STOFF & STIL er vi glade i kreative sy- og strikkeprosjekter, og vi vet at detaljene er viktige. Hva med noen flotte stoffknapper, knapper i ekte perlemor eller av kokos? Vi også fine knapper med flotte dyremotiver til barn – det gjør den fine strikkejakken ekstra søt med små dyr på, som barnet vil elske.

Hvis du har en skjorte som har mistet en knapp, har du gode sjanser for å finne en tilsvarende eller lignende knapp her i nettbutikken. Hos STOFF & STIL kan du kjøpe både stoff og garn samtidig som du kjøper knapper, slik at du mottar alle delene du trenger til å trylle fram ditt neste prosjekt i samme pakke. Du kan til og med lage dine egne moodboards der du legger til de produktene som passer sammen, og du kan lage et helt nytt moodboard til hvert prosjekt.

Det blir opplyst ved hvert produkt om knappene blir solgt enkeltvis eller i pakker. Hver knapp har en beskrivelse, så du vet hvordan de skal behandles i forhold til vask. Vi leverer alle knapper innen 7-10 hverdager hos STOFF & STIL.