Vatt

Her finner du et utvalg vatt til alle former for fyll og volum.

Vatt
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
Gå til toppen
2 produkter vises av 2 i alt
Sortering
2 produkter vises av 2 i alt
Sortering

Vatt

Vatt er det myke, hvite stoffet som kan brukes til så utrolig mye. Og en av de beste måtene å bruke det på er som innleggstoff til avstiving, fyll eller isolasjon i prosjektene dine. Vatt er et rimelig stoff, og det er ingen unnskyldning for ikke å ha nok av dette.

På STOFF & STIL har vi forskjellige typer innleggsvatt du kan velge mellom litt avhengig av hva slags jobb du tenker å gjøre. Vi har også andre stoffer som brukes som innlegg.

Påføring med strykejern

Innlegg skal varmes opp før det festes til det ønskede stoffet. Sjekk strykejernet på forhånd. Så må du se på deklarasjonene på vatt-produktet i hvilken grad du skal bruke jernet. Det kan være tørrstrykning, dampstryking eller andre metoder.

Det beste er å prøve seg litt fram før du starter. Da får du et begrep om effekten. Ofte føles stoffet annerledes etter at det er festet, både i mykhet og i volum.

Forskjellige typer vatt

Om det er vatt til innlegg, vatt til fyll eller møbelvatt er det ikke nødvendigvis helt den samme vatten. Vi  har fulle vatt-lagre, så du må bare bestemme deg for hva du vil ha. Vår platevatt er for eksempel ideelt til quilt tepper, tevarmere, eggevarmere, mobilholdere og liknende.

Soyamix vatt er det økologiske alternativet. Det er laget av økologisk dyrkede og antimikrobielle materialer. Flott til dekorativt håndarbeid.

Andre innlegg

Sjekk også alternativene til vatt. Vi har vlies, stivere, strykelerret, staflex og skulderputer. Kjøper du ekstra slik at du har litt på lager, er det også kvantumsrabatt på flere av produktene.

Vi gjør det vi kan for å legge til rette for gode håndarbeidskjøp for deg. Du kan når som helst kontakte vår kunderservice med spørsmål om produktene.