Tilbake til listen

Broderinåler str 75/3, str 90/2

Varen er på lager - Forventet leveringstid er 4-6 virkedager
Pr. stk.
44,00 kr
Velg Velg
stk.
Egenskaper
  • Varenr.: 46036
  • Vekt: 10 g pr. stk.
Beskrivelse

Organ Needles broderinåler
Symaskinnålen skal passe til den kvaliteten du skal sy i – det gir deg det beste resultatet.
Metervaren avgjør hvilken størrelse du trenger. Jo kraftigere stoffet ditt er jo tykkere nål skal du bruke.­
Broderinålene fra Organ Needles kommer i størrelsene 75 og 90 – jo høyere tallet er, jo tykkere er nålen.

Det er veldig annerledes å brodere på symaskin i forhold til vanlig broderi. Ved brodering på maskin er det mange bevegelser og retningsskifter for både nål og tråd, siden broderi krever søm i forkjellige retninger. Det krever ekstra mye av symaskinnålen din.
En broderinål har en liten spiss (også kalt ball point) og et større nåløye, som gjør den spesielt godt egnet til broderi, fordi tråden hverken loer eller ryker.

Pakken inneholder 5 broderinåler i forskjellige størrelser:
- 3 stk. i str. 75
- 2 stk. i str. 90


Om Organ Needles
Organ Needles er en japansk virksomhet som siden 1920 har utviklet og produsert nåler til bl.a. symaskiner, ut fra prinsipper som dedikasjon, grundighet og høy kvalitet.


I ny, nesten plastfri emballasje
Organ Needles kommer i emballasje som hovedsaklig består av papp og et minimum av plast, som kan brukes til å oppbevare nålene i.
For å få nålene ut skyver du det tynne plastbeltet ned langs pappstykket, bretter den øverste delen av pappstykket inn mot seg selv, tar ut den nålen du skal bruke, lukker pappstykket og skyver plastbeltet opp igjen.
Vi anbefaler at du alltid oppbevarer nålene i den originale emballasjen. På den måten holder du styr på nålenes størrelse og hvilke kvaliteter de passer til.

Les mer