stofF & stil skifter navn til selfmade®

stofF & stil skifter navn til selfmade®

Du kjenner oss som STOFF OG STIL. Snart er vi Selfmade®. Vi er nemlig i gang med å skifte navn, og er allerede godt på vei. Men hvorfor gjør vi det, og hva betyr det for deg? Det forteller vi deg her.

Du har kanskje lagt merke til det; at navnet Selfmade® har dukket opp flere steder. Endringen er nemlig allerede godt i gang.

Her kan du få svar på hvorfor vi skifter navn, og hva det kommer til å bety for deg som kunde.  


DET KORTE SVARET

  • STOFF & STIL-navnet inneholder ikke lenger alt det vi og våre kunder gjerne ønsker

  • Det endrer ikke så mye for deg

  • Du kan bestille de samme produktene som før

  • Vi snakker fortsatt norsk

  • Butikkene får en oppdatering med bl.a. arbeidsstasjoner, lån av symaskiner og workshops

  • Hjemmesiden fornyes og gjør det enklere for deg å handle online

  • Vi utvider sortimentet med flere forskjellige hobbyartikler


HVORFOR SKIFTER VI NAVN TIL SELFMADE®?

Det er flere gode grunner til at vi skifter navn. Men det viktigste er, at STOFF & STIL-navnet ikke lenger inneholdt det vi gjerne vil og våre kunder ønsker.

Derfor vil vi med Selfmade® utvide og utvikle vårt eksisterende sortiment, så det også er plass til fremtidens generasjoner av kreative sjeler.

Stort sett vil det ikke ha så stor innvirkning for deg som kunde, for nesten alt er som det pleier.


Mye mer enn bare internasjonalisering

Valget av et engelsk navn kan kanskje gi inntrykk av at vi endrer navn for å kunne bli mer internasjonale. Det spiller en selvfølgelig en liten rolle at kundene våre i andre land skal kunne uttale navnet vårt, men det er langt i fra hovedårsaken.


HVORFOR AKKURAT SELFMADE®

Selfmade® er et uttrykk for den stoltheten som ligger i å skape noe selv, helt fra bunnen av— og følelsen av å ha utrettet noe. 

Stolthetsfølelsen som kommer etter å ha skapt en helt perfekt kjole til deg selv. Eller at mormors slitte lenestol nå er blitt blikkfanget i innredningen din, etter at en runde med nytt møbeltrekk har gitt den nytt liv.  

Det er nivået over homemade. Det er nemlig Selfmade®.


Det er fortsatt oss

Kjernen vår endrer seg ikke – vi vil alltid være en stoffleverandør. Med andre ord, de metervarene du er så glad i vil fortsatt være en del av vårt sortiment. I tillegg til tilbehør, mønstre og garn.


”Vårt nye navn avspeiler at vi er til for alle kreative mennesker, som nyter å ha inspirasjon, skapertrang, nysgjerrighet og kreativitet i livet sitt.”

—Alexander Lerche, direktør

Hva betyr det for deg som besøker butikken?

Rent praktisk kommer det ikke til å være store forandringer for deg. Vi kommer nemlig ikke til å endre sortimentet vårt radikalt. I stedet fyller vi på med enda flere kreative produkter.

Ja, butikkene har kanskje fått en makeover, og det står en annen logo på katalogene – men kjerneproduktene våre vil fortsatt være som og der de pleier.

En nyhet er at alle butikkene våre tilbyr workshops hver torsdag, hvor du kan komme og være kreativ. Om du vil komme alene, eller ta med deg en venn, familie eller syklubben, er helt opp til deg.  

I tillegg har butikkene fått arbeidsstasjoner hvor du, helt gratis, kan låne en symaskin eller overlock. Står du fast er du aldri langt fra en ekspert som kan hjepe deg. Butikkpersonalet vårt har nemlig masse kompetanse når det kommer til søm, strikk, DIY og design.  


Hva betyr det for deg som handler på nett?

I begynnelsen av 2022 blir den gamle hjemmesiden vår byttet ut med en ny. Vi ønsker nemlig å gjøre det enklere for deg å handle i nettbutikken. 

Sortimentet vårt vil være det samme, men vi skal legge til flere og mer detaljerte produktbilder som skal gi deg et enda bedre inntrykk av metervarene våre.

Vi skal dessuten legge til så mye informasjon som mulig på produktene våre, slik at du enkelt og trygt kan bestille produkter på nett.

Når mennesker uttrykker seg kreativt kan det føre til fabelaktige ting. Vi utvider derfor onlineuniverset med enda mer inspirasjon - men også guides og videoer hvor ekspertene våre deler sine beste tips.

STOFF & STIL og Selfmade® går hånd i hånd en stund

Å skifte navn er en omfattende prosess for en bedrift av vår størrelse.

Derfor vil du i en periode støte på både STOFF & STIL og Selfmade® i butikkene våre og i nettbutikken vår. Sikkert også på emballasje, i sosiale medier — og helt sikkert også i andre situasjoner.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

KAN JEG FORTSATT BRUKE MITT STOFF & STIL-GAVEKORT/TILGODELAPP

Ja, selv om vi har skiftet navn til Selfmade®, kan du selvfølgelig bruke ditt STOFF & STIL-gavekort.

Våre ansatte, som fortsatt er de samme, står som alltid klar til å hjelpe deg i butikkene.  


SNAKKER KUNDESERVICE FORTSATT NORSK?

Ja. Vår kundeservice snakker fortsatt norsk, og du vil fortsatt møte det samme personalet i butikkene, som du er vant til.

HVORFOR SKIFTER DERE NAVN TIL SELFMADE®?

Vi synes ikke at STOFF & STIL-navnet rommer alt det vi gjerne vil og skal kunne for å imøtekomme fremtidens forbrukere.

Med Selfmade® har vi muligheten til å tenke kreativitet og søm i et nytt univers.


HAR DERE DE SAMME PRODUKTENE SOM NÅ?

Ja, du kan kjøpe akkurat de samme produktene i Selfmade®-butikkene som i de tidligere STOFF & STIL-butikkene. Metervarer, mønstre, sytilbehør, garn og hobbyartikler.  

Vi utvider løpende sortimentet med flere hobbyartikler, men våre kjerneprodukter forblir de samme.


HVA ER FORANDRET?

Utover at vi har endret navn, har vi gitt våre butikker en makeover med nye flotte farger og sy-stasjoner, hvor du kan sette deg og jobbe med ditt syprosjekt. Vi har også innredet workshopområder, hvor du hver torsdag kan delta på workshops.


HVORFOR HAR IKKE HJEMMESIDEN DERES SKIFTET NAVN?

Det er en løpende prosess å skifte navn – ting tar tid, og en av de tingene som tar litt lenger tid, er å skifte navnet på vår hjemmeside.

Vi arbeider dog hardt med å lage en ny hjemmeside, som vil gjøre det enklere for deg å handle online og finne guider, tips og steg-for-steg, mens du er kreativ der hjemme.

Planen er å lansere den nye hjemmesiden i løpet av våren 2022.

Derfor vil du også motta nyhetsbrev fra STOFF & STIL og ikke Selfmade®, inntil vi lanserer den nye hjemmesiden.


Følg med på reisen

Vi kommer hele tiden til å dele nyheter om endringene våre med deg som følger med på nyhetsbrevet, sosiale medier eller her på nettsiden vår.

På den måten vet du hele tiden hva du kan forvente og når – og at du er den første som får beskjed når det skjer noe som er så spennende at du bare MÅ være med.