PERSONVERNERKLÆRING

Ved å bruke nettstedet www.stoffogstil.no, STOFF & STILs Facebookside eller STOFF & STILs nyhetsbrev gir du ditt samtykke til at STOFF & STIL kan behandle opplysningene dine som beskrevet i denne personvernerklæringen.

STOFF & STIL respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse av personopplysninger som blir utlevert på nett, og vi er klar over behovet for hensiktsmessig beskyttelse og forsvarlig behandling av alle personopplysninger vi mottar.

Hvis du ikke godtar personvernerklæringen, kan du heller ikke bruke www.stoffogstil.no, STOFF & STILs Facebookside eller STOFF & STILs nyhetsbrev.


Personopplysninger

Personopplysninger er alle opplysninger som kan brukes til å identifisere en person. Dette inkluderer for- og etternavn, fysisk adresse, e-postadresse og annen kontaktinformasjon, uansett om de gjelder vedkommendes bolig eller arbeidsplass.


Hvilke personopplysninger samler vi inn og behandler?

Som hovedregel kan du besøke www.stoffogstil.no uten å fortelle oss hvem du er eller utlevere andre opplysninger om deg selv.

Men STOFF & STIL trenger enkelte personopplysninger for at du skal kunne handle hos oss og for at vi skal kunne tilby nyheter og andre tjenester til deg. Ved aktivt å akseptere STOFF & STILs persondatapolitikk, aksepterer du samtidig at bedriften i noen tilfeller kan bruke dine opplysninger til direkte markedsføring (f.eks. kataloger).


STOFF & STIL samler inn og behandler opplysninger om deg når du:

  • Utleverer opplysninger i forbindelse med at du oppretter eller gjør endringer i brukerkontoen din for å kunne bruke enkelte tjenester, for eksempel ved f.eks. opprettelse av profil.
  • Velger å melde deg på STOFF & STIL’s nyhetsbrev og dermed akseptere at vi kan sende deg markedsføringsmateriale via e-post med informasjon om åpningstider, nyheter og gode tilbud.
  • Betaler kjøp (gjelder ikke kortinformasjon).
  • Sender en forespørsel eller en klage, eller hvis du gir oss tilbakemeldinger.
  • Hvis du utleverer opplysninger til oss via nettstedet eller på andre måter.

STOFF & STIL samler kun inn de personopplysningene som vi trenger for å kunne levere den tjenesten du etterspør (for eksempel e-postadresse og navn). Registrering av personopplysninger og opplysninger som kan knyttes til en person er nødvendig for å kunne analysere hvordan brukere bruker STOFF & STILs nettsteder via Google Analytics.

STOFF & STIL samler ikke inn identifiserende opplysninger om kundene fra tredjepart.

STOFF & STIL bruker DIBS Payment Services ved kjøp i nettbutikken. Vi oppbevarer ikke selv informasjon om betalingsmåte, for eksempel kortnummer, kontonummer eller lignende.


Hvem utleverer vi personopplysninger til?

Personopplysninger som du utleverer på www.stoffogstil.no, blir kun utlevert til

  • bedriftens interne avdelinger.
  • utvalgt og betrodd tredjepart som kan bruke personopplysningene dine for å levere varene eller tjenestene som du har bestilt.
  • forretningspartnere for at du skal kunne registrere og vedlikeholde brukerkontoen din

Ellers vil STOFF & STIL kun utlevere personopplysninger til andre, for eksempel svindelregistre i samsvar med gjeldende lovverk, hvis den aktuelle kunden misbruker eller svindler STOFF & STIL.

For å kunne videreutvikle og forbedre STOFF & STILs nettsteder fører vi statistikk over hvordan brukerne bruker nettstedene. Statistikken brukes kun i oppsummert form, for eksempel for å finne ut hvilke sider og nettlesere brukerne våre bruker mest.

STOFF & STIL bruker Google Analytics til å samle inn statistikk, og i den forbindelse utleveres IP-adresser til Google Analytics. Google kan utlevere informasjon til tredjepart der loven krever det, samt til tredjepart som utfører oppgaver på vegne av dem. Når du besøker www.stoffogstil.no, gir du samtidig ditt samtykke til Googles personvernerklæring, som du finner på  http://www.google.com/privacy.html

Bortsett fra de nevnte tilfellene vil ikke STOFF & STIL utlevere informasjon om hvordan enkeltkunder bruker tjenestene på www.stoffogstil.no.


Hvor lagres personopplysningene dine?

Personopplysningene lagres på servere i Danmark. Enkelte personopplysninger blir administrert av tredjepart (databehandler) som oppbevarer og behandler personopplysninger på vegne av STOFF & STIL i samsvar med denne personvernerklæringen og gjeldende personopplysningslov.

Vi oppbevarer kun personopplysninger når det er nødvendig i forbindelse med de nevnte formålene.


Tilgang til opplysninger

Du kan når som helst endre kontoopplysningene og interesseområdene dine, inkludert å gi ditt samtykke til at vi kan kontakte deg i forbindelse med tilbud på varer eller tjenester og direkte markedsføring (f.eks. kataloger). Hvis du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev fra STOFF & STIL, kan du til enhver tid klikke på "Meld deg av her" i bunnen av nyhetsbrevet.

Du kan få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Hvis du ønsker en kopi av disse opplysningene, kan du kontakte oss på info@stoffogstil.no eller ringe  oss på tlf. 815 45 600.


Informasjonskapsler

I tillegg til de opplysningene som du selv utleverer i forbindelse med kjøp, når du melder deg på nyhetsbrevet vårt og bruker andre tjenester, bruker vi informasjonskapsler på www.stoffogstil.no. Bruk lenken nedenfor for å lese mer om informasjonskapslene som vi bruker og for finne ut hvordan du kan slette informasjonskapsler.


Om Cookies


Hvis du ikke ønsker at STOFF & STIL skal kunne identifisere PC-en din, mobiltelefonen din eller andre enheter ved hjelp av informasjonskapsler, kan du bruke lenken til å lese om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler i nettleseren din.

Hver gang du besøker et nettsted, uavhengig av bruk av informasjonskapsler, vil vi registrere hvilken nettleser, hvilket operativsystem og hvilken vert (host) du bruker, samt hvilke sider du ønsker tilgang til. Denne informasjonen brukes i et samlet og anonymt skjema for statistisk analyse av den generelle bruken av nettstedet.


Kontakt, endring og oppdatering av personvernerklæringen

STOFF & STIL forplikter seg løpende til å oppfylle kravene i personopplysningsloven.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til vår personvernerklæring eller til hvordan vi bruker personopplysningene dine, kan du kontakte oss.