Metervarer - ORGANIC

Metervarer
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Fast/stretch | markér alle
0 valgte Bekledning | markér alle
0 valgte Bolig | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 318 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 318 i alt -
Sortering


Organic – miljøvennlig og økologisk stoff til prosjektene dine

Hos STOFF & STIL skal det være gøy å utfolde sine kreative ideer – og i tillegg er det fint hvis det er miljøvennlig. Derfor har vi skapt en Organic-serie, hvor du finner stoff, sytråd og garn. Her finner du et utvalg av dekorative metervarer som passer perfekt til syprosjektene dine. Alle metervarer er produsert etter strenge krav. Når du bestiller Organic metervare, får du derfor stoff som er produsert på en måte som tar hensyn til miljøet. Nå kan du med god samvittighet utfolde deg i kreative prosjekter.

I vårt flotte utvalg finner du metervare i forskjellige farger og mønster. Uansett om du trenger stoff til klær eller til tekstiler i hjemmet, vil du garantert finne noe som faller i smak. Hvis sønnen eller datteren din mangler dynetrekk eller et dekorativt putevar, finner du metervare i barnevennlige mønster som passer inn på gutt- eller pikerommet. Hvis det er på tide å fornye pynteputene dine, kan du finne inspirasjon i vårt store utvalg av metervare. Hvis du trenger sytråd som passer til stoffet du har valgt deg ut, finner du et stort utvalg hos STOFF & STIL. Nå er det enkelt å bestille alt du trenger for å utfolde deg i kreative syprosjekter på nett hos STOFF & STIL.

Økologisk og miljøbevisst metervare

Hvis du er ekstra opptatt av bærekraft, vil våre Organic metervarer garantert falle i smak.  Her finner du økologisk metervare som inkluderer bomull, speilfløyel, jersey, ribb og isoli.

Finn inspirasjon til syprosjektene dine i vårt utvalg av Organic metervare. Her finner du stoff i kreative mønster og moderne farger. Hvis du ønsker å bruke bare miljøvennlige produkter i prosjektene dine, kan du ta en titt på vår Organic-serie, hvor du også finner økologisk garn og sytråd. Nå kan du lage pynteputer til barnerommet, flotte klær eller sy nytt trekk til pynteputene dine med god samvittighet.