ORGANIC

STOFF & STIL ORGANIC - En serie produkter, som fra vår side gir sikkerhet for miljøvennlig, ansvarlig og bærekraftig produksjon.
Hele verdikjeden - fra dyrking av den økologiske bomullen til forarbeidet og etterbehandlingen, er underlagt de høye kravene, som også stilles i forbindelse med en
økologisk sertifi sering.

STOFF & STIL ORGANIC - Bra for naturen og bra for deg!

ORGANIC
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Materialverdier | markér alle
0 valgte Materiale | markér alle
0 valgte Merking | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 133 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 133 i alt -
Sortering


Organic – når du vil være både kreativ og miljøbevisst

Hos STOFF & STIL ønsker vi å levere kvalitetsprodukter til kundene våre slik at de alltid kan velge gode produkter når de skal gi seg i kast med kreative prosjekter. Derfor tilbyr vi en Organic-serie som består av økologisk garn, sytråd og metervare. Her finner du flotte, fargerike og mønstrede metervarer til de spennende syprosjektene dine. Du finner også fargerike sytråder som passer til utvalget av metervare. Det er enkelt å finne passende materialer slik at du kan bestille det du mangler til syprosjektet ditt.

STOFF & STIL ønsker å støtte den naturlige og miljøvennlige fremstillingsprosessen som ikke bruker skadelige stoffer. Derfor har vi skapt Organic-serien som består av miljøvennlige og økologiske metervarer, inkludert bomull, jersey, isoli, speilfløyel og ribb. Hvis du er opptatt av bærekraft, vil vår Organic-serie garantert falle i smak.
Her finner du både økologisk ullgarn og økologisk bomullsgarn. Skal du strikke en tykk genser, et par sokker eller et smart tørkle som holder deg varm i kulden, finner du garn som passer godt her. Med Organic ullgarn eller bomullsgarn kan du strikke klær som sørger for å holde deg varm når temperaturen er lav.  

Produkter til de minste

Skal du sy søte klesplagg eller sengetøy til barn, finner du metervare med barnevennlige mønster og farger i Organic-serien – perfekt til sengetøy, dekorative puter eller nattøy. Vi tilbyr blant annet metervare i stretchjersey med alfabetmønster og bomull med jungeldyr eller små skyer. Nå kan du sy søtt sengetøy til en liten gutt eller jente av vårt søte bomullsstoff med alfabet, som er tilgjengelig i både jente- og guttefarger og som garantert vil pynte opp på barnerommet.

Ta en titt på vår Organic-serie, og bestill stoff, sytråd eller garn til ditt neste sy- eller strikkeprosjekt. Hvis du bestiller på nett, sørger vi for å pakke og sende varene dine så raskt som mulig slik at du får dem i løpet av 7–10 dager. Les våre kjøpsbetingelser, og bestill stoff, sytråd eller garn i dag. Så kan du snart finne frem symaskinen eller strikkepinnene.