ORGANIC

STOFF & STIL ORGANIC er vår egen serie økologiske produkter, som er merket med logoen ORGANIC DIY. Hvis du kjøper et produkt med denne logoen, kan du være trygg på at det oppfyller de strengeste internasjonale standardene for økologisk produksjon, miljøhensyn og sosiale forhold i hele produksjonskjeden.

ORGANIC
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Materialverdier | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 417 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 417 i alt -
Sortering


STOFF & STIL ORGANIC

Hvis du kjøper et STOFF & STIL ORGANIC-produkt, kan du være trygg på at det oppfyller de strengeste internasjonale standardene for økologisk produksjon, miljøhensyn og sosiale forhold i hele produksjonskjeden.

Økologisk produksjon: For å beskytte miljøet og deg er våre ORGANIC-produkter produsert med de mest skånsomme kjemikaliene istedenfor de mer skadelige som ofte brukes i tekstilproduksjon. Farger og andre tilsetningsstoffer overholder helse- og miljørelaterte standarder.

Miljøhensyn: For å skåne miljøet blir våre ORGANIC-produkter produsert med strenge regler for behandling av spillvann, minimering av kjemikalier og tydelige mål og rutiner for redusering av vann- og energiforbruket.

Sosiale forhold: Bøndene som lager råvarene til ORGANIC-produktene våre, er sikret gode arbeidsvilkår, og det forekommer ikke tvangs- eller barnearbeid i produksjonen.

Vårt ORGANIC-sortiment

Produktene i STOFF & STIL ORGANIC-serien består av sytråd, garn og metervarer som alle er underlagt de stenge kravene for økologisk produksjon. Du finner den økologiske fiberprosenten i våre ORGANIC-varer ved å se på hver enkelt vares sammensetning.   
Vi har et fint utvalg innen de tre varegruppene, og du kan kjøpe mønstre til alt fra dekorasjon til barneklær der det er ekstra naturlig å bruke våre økologiske kvaliteter. I tillegg tilbyr vi en rekke knapper som er produsert i naturmateriale. Hvis knappene er farget, har det blitt brukt farger og andre stoffer som overholder helse- og miljørelaterte standarder.