ORGANIC

STOFF & STIL ORGANIC er vår serie av økologisk garn og metervarer, som er underlagt de strenge krav som stilles av GOTS.

GOTS – Global ORGANIC Textile Standards – er en internasjonal anerkjent sertifisering, som gir garanti for en miljømessig, ansvarlig og bæredyktig produksjon. GOTS garanterer at alt – helt fra høsting av den økologiske bomullen til bearbeidingen og etterbehandlingen – rettferdiggjør merkingen av hvert enkelt produkt med en unik økologi-sertifisering.

ALLE ORGANIC
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Materialverdier | markér alle
0 valgte Merking | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 130 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 130 i alt -
Sortering


ORGANIC – når du vil være både kreativ og miljøbevisst

Hos STOFF & STIL ønsker vi å levere kvalitetsprodukter til kundene våre slik at de alltid kan velge gode produkter når de skal gi seg i kast med kreative prosjekter. Derfor tilbyr vi en ORGANIC-serie som består av økologisk garn, sytråd og metervare som oppfyller GOTS-standarder. Er du av typen som elsker å være kreativ, men som samtidig vil skape bærekraftige produkter, er ORGANIC-serien midt i blinken for deg. Her finner du flotte, fargerike og mønstrede metervarer til de spennende syprosjektene dine. Du finner også fargerike sytråder som passer til utvalget av metervare. Det er enkelt å finne passende materialer slik at du kan bestille det du mangler til syprosjektet ditt.

GOTS-sertifiserte produkter

STOFF & STIL ønsker å støtte den naturlige og miljøvennlige fremstillingsprosessen som ikke bruker skadelige stoffer. Derfor har vi skapt ORGANIC-serien som består av miljøvennlige og økologiske metervarer, inkludert bomull, jersey, isoli, speilfløyel og ribb. Hvis du er opptatt av bærekraft, vil vår ORGANIC-serie garantert falle i smak. Alle varer i ORGANIC-serien oppfyller de strenge kravene som stilles til produksjonen. GOTS er en forkortelse for Global ORGANIC Textile Standards, en anerkjent sertifisering som garanterer at produktet er økologisk produsert med hensyn til miljøet. For at tekstiler skal kunne oppnå denne sertifiseringen, må de inneholde minst 70 % økologiske fibre samt inneholde fargestoffer som overholder GOTS-standarder. I vår ORGANIC-serie finner du derfor utelukkende GOTS-sertifiserte produkter som også inkluderer økologisk garn i nøytrale farger, som passer godt til høstens og vinterens tykke strikkeplagg. Her finner du både økologisk ullgarn og økologisk bomullsgarn. Skal du strikke en tykk genser, et par sokker eller et smart tørkle som holder deg varm i kulden, finner du garn som passer godt her. Med ORGANIC ullgarn eller bomullsgarn kan du strikke klær som sørger for å holde deg varm når temperaturen er lav.  

Produkter til de minste

Skal du sy søte klesplagg eller sengetøy til barn, finner du metervare med barnevennlige mønster og farger i ORGANIC-serien – perfekt til sengetøy, dekorative puter eller nattøy. Vi tilbyr blant annet metervare i stretchjersey med alfabetmønster og bomull med jungeldyr eller små skyer. Nå kan du sy søtt sengetøy til en liten gutt eller jente av vårt søte bomullsstoff med alfabet, som er tilgjengelig i både jente- og guttefarger og som garantert vil pynte opp på barnerommet.

Ta en titt på vår ORGANIC-serie, og bestill stoff, sytråd eller garn til ditt neste sy- eller strikkeprosjekt. Hvis du bestiller på nett, sørger vi for å pakke og sende varene dine så raskt som mulig slik at du får dem i løpet av 7–10 dager. Les våre kjøpsbetingelser, og bestill stoff, sytråd eller garn i dag. Så kan du snart finne frem symaskinen eller strikkepinnene.