VELKOMMEN TIL STOFF & STILS KREATIVE UNIVERS

– VI ER GLADE FOR AT DU KOMMER INNOM!

Enten du er øvet, nybegynner eller bare går og drømmer om å bli kreativ, kan du ta det helt med ro. Du har kommet til riktig sted! Hos STOFF & STIL hjelper vi deg nemlig med å uttrykke deg gjennom kreative prosjekter – for vi vet at du kan designe og skape akkurat det du vil. Det har vi hjulpet kundene våre med siden 1980, og vi ELSKER det.  

I STOFF & STIL lager vi blant annen mange trinn-for-trinn-veiledninger og mønstre i forskjellig vanskegrad til tøy, boligprosjekter, tilbehør og mye mer, slik blir det enkelt for deg å komme i gang og komme i mål. Samtidig har vi i STOFF & STIL et lidenskapelig designteam, som lager det vakreste utvalget av trendy metervarer, bånd m.m. til både baby, barn, voksne og bolig, slik at DU har mulighet til å lage fantastiske kreasjoner og tilpasse designene dine ned til minste detalj. Vi lanserer en ny kolleksjon av metervarer og tilbehør til deg fire ganger i året, som vi samler i våre fantastiske idébøker sammen med nye kreative ideer og design.

HVORDAN BEGYNTE DET EGENTLIG?

STOFF & STIL er en familieeid virksomhet, som så dagens lys i 1980 i Herning, der ekteparet Marianne og Peter Lerche startet firmaet Peters Resthal. Her solgte de restpartier fra lokale tekstprodusenter i området, noe som raskt ble en suksess – og derfor begynte STOFF & STIL også å selge varer gjennom postordre, mens sortimentet kontinuerlig ble større.

Snart designet og produserte STOFF & STIL egne metervarer og mønstre – og det gjør vi selvfølgelig den dag i dag, som vi har 29 butikker i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland samt nettbutikker i 13 land. Med vår mangeårige erfaring og kunnskap innen mote- og designbransjen og vår store lidenskap for kreativitet og kvalitet, er det vårt ønske å inspirere deg til å skape dine egne prosjekter. Vi gleder oss til å hjelpe deg i gang!

VI HAR ALT TIL DINE KREATIVE PROSJEKTER

I STOFF & STILs nettbutikker og butikker finner du ALT du trenger til dine kreative prosjekter – fra metervarer, mønstre og sytilbehør til garn og hobbyartikler. Vi selger med andre ord ikke ferdige produkter, men de tingene du trenger for å lage dine unike kreasjoner. I alle STOFF & STILs butikker står vi klar til å ta imot deg og gi gode råd og inspirasjon, og du har mulighet til å delta på en lang rekke workshops hos oss. Her veileder vi deg gjennom fantastiske prosjekter sammen med andre kreative sjeler og lærer deg nye teknikker du kanskje aldri har prøvd før.

For å gjøre det ekstra lett for deg å komme igang med kreative prosjekter har vi her i STOFF & STILs nettbutikk laget en samling ferdige kits, der du kan legge alt du skal bruke til et kreativt prosjekt i kurven din med et enkelt klikk. Samtidig har du mulighet til å handle direkte i vår online idébok, der du også kan komme helt tett på utvalgte metervarer gjennom små videoer, og du kan få et godt overblikk ved å bla i basiskatalogen og mønsterkatalogen vår

OPPLEV VÅRT BÆREKRAFTIGE SORTIMENT ​​​​​​​

En bærekraftig fremtid krever bærekraftige valg – og derfor utvider vi naturligvis hele tiden det bærekraftige sortimentet vårt. I STOFF & STIL har vi laget vår egen serie av økologiske produkter, som vi kaller STOFF & STIL ORGANIC. Ser du et produkt med logoen ORGANIC DIY, kan du være trygg på at det oppfyller de strengeste internasjonale standardene for økologisk produksjon, miljøhensyn og sosiale forhold i hele produksjonskjeden. I tillegg fører vi hos STOFF & STIL en rekke bærekraftige merker, og vi bruker FSC-godkjent papp og plast av resirkulerte flasker til en stor del av salgsmaterialet i butikkene våre – som vi også bestreber oss på å gjenbruke flere år på rad. I den forbindelse kan du også kjøpe stoffrestene våre i lykkeposer, lykkepakker eller til nedsatt pris i butikkene våre, slik at alt selges og ingenting går til spille.

HAR DU MØTT FRAYA?

FRAYA er STOFF & STILs strikkemuse med en inspirerende garnverden, som du finner på FRAYAyarn.com. Her kan du utforske de lekreste garnkvaliteter og finne alle hennes strikke- og hekleoppskrifter, helt gratis! I tillegg kan du kjøpe alt det tilbehøret hjertet begjærer – fra strikkepinner og heklenåler til vakre addiClick-sett og oppbevaring til tingene dine.

Finn FRAYAs nyeste garnkatalog her.

Du finner også FRAYA-garn i alle STOFF & STIL-butikker.

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM OG FACEBOOK

Finn STOFF & STIL på Instagram via @stoffstil, der vi deler våre nyeste ideer, kvaliteter og tilbehør med deg – og selvfølgelig de vakre designene til de kreative kundene våre! Vi håper at DU også har lyst til å dele dine prosjekter med oss og alle STOFF & STIL-fans, slik at vi sammen kan inspirere hverandre. Du trenger bare en åpen Instagram-profil, tagge @stoffstil og bruke hashtaggen @stoffstildiy – så er du med i fellesskapet. Følg også med på livestreamene våre. Der lager vi de fineste syprosjektene sammen med deg!

Du finner selvfølgelig også STOFF & STIL på Facebook, der du alltid kan holde deg oppdatert om nyhetene våre, ville tilbud og arrangementer, som du også kan lese mer om i nyhetsbrevet vårt.