Velkommen til STOFF & STIL
Takk for at du besøker oss.  

Uansett om du er nybegynner eller erfaren, er STOFF & STIL riktig sted for raskt og enkelt å finne det du trenger til ditt neste kreative prosjekt. Vi leverer alt på døren, slik at du kommer raskt i gang.

Elsker du å skape selv?
Hvorfor skal man ta seg bryet med å lage ting selv, når man kan kjøpe ferdige alternativer i butikken? For oss er svaret enkelt. Det er fordi man får en helt spesiell tilfredsstillelse av å lage sitt eget – av å skape noe du har satt ditt eget preg på, noe som er helt unikt.

Derfor selger vi ikke ferdige produkter. Vi gir deg produktene du trenger for å lage dine egne kreasjoner, til deg selv, barna dine eller hjemmet ditt. Vi hjelper deg også i gang med mønstre, materialer og en mengde inspirasjon og gode råd.

Hos STOFF & STIL finner du ikke bare trendy metervare. Du finner alt du trenger til de kreative prosjektene dine. Fra mønstre og sytilbehør, til garn og hobbyartikler. Målet vårt er å gjøre det enkelt for deg å skap nyttige og elegante klær og tilbehør til hjemmet. Derfor har vi laget en samling ferdige kits som du enkelt kan legge i handlekurven. Kittene inneholder mønstrene og materialene du trenger – og i riktige mengder.

Bli inspirert av de nye STOFF & STIL-kittene

Vi følger med trendene
STOFF & STIL er en kreativ og dynamisk designbedrift som følger trendene innen både mote og interiørdesign. Derfor finner du alltid metervare, materialer og farger som passer til sesongens trender hos oss. Vi lanserer nye kolleksjoner to ganger i året. Vi er veldig stolt over katalogene våre. Her viser vi deg de nyeste trendene og hvordan du kan bruke produktene våre.

Se de nyeste katalogene her.

Historien bak STOFF & STIL
STOFF & STIL startet i Herning i 1980. Ekteparet Marianne og Peter Lerche startet firmaet Peter's Resthal, hvor de solgte restpartier fra lokale tekstilprodusenter i området. Virksomheten ble raskt en suksess, og allerede i begynnelsen av 80-tallet begynte virksomheten å selge varene sine på postordre. Samtidig som virksomheten ble større, ble sortimentet utvidet og styrket.

Allerede på 80-tallet begynte vi å designe våre egne metervarer i Danmark. Det gjør vi fremdeles. Med 39 års erfaring og kunnskap om mote og interiørdesign, ønsker vi å gjøre det enkelt for deg å skape dine egne kreative prosjekter. STOFF & STIL er en moderne designvirksomhet med 29 butikker i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, og vi selger til fem land.

Ta deg god tid.
Syprosjekter skal ikke gjøres i en fei.
De skal nytes.

God fornøyelse.