HEKLING ACCESSORIES

Her har vi forslag til herlige heklede accessories for så vel ferske heklere som de mer øvede.

Les videre og få inspirasjon til å ta heklenålen fatt. Våre mønstre er unike og har forskjellige vanskelighetsgrader. Om det er et lappeteppe du har i tankene eller du har lyst til å prøve deg på et kosedyr finner du det på denne siden.

Ingen produkter matcher søket ditt


Hekling accessories

Hekling som hobby gir mange gleder. En av dem er å se at ting blir til noe, at de formes til en bruksgjenstand eller en pynteting etter hvert som du arbeider.

Lapper, lappeteppe eller gryteklut

Det hele begynte med lappen. Så vokste den og ble til et lappeteppe. Den forandret form og plutselig var den et forkle, en duk eller en veske.

Dette beskriver vel utviklingskurven til en hekler. Gleden over å ha fullført et prosjekt leder umiddelbart til det neste. Det er alltid nye utfordringer å ta fatt på, eller det er ting du trenger til huset. Du setter ditt eget preg på ditt hjem ved å fylle det med ting du lager selv.

Hytter og fritidsboliger er fine steder både å arbeide i og å dekorere med ferdigheklede ting. Duker, putetrekk og tepper som ikke er hentet fra noen designbutikk, men laget med egne hender gir en spesiell frihetsfølelse.

Med våre mønstre får du nøyaktige instruksjoner og et garantert vellykket resultat så lenge du holder deg til dem. Det er også angitt hva slags utstyr som trengs til den enkelte oppskrift.  Vi anbefaler at du studerer mønsteret nøye før du begynner. Visualiser det ferdige resultatet og gå i gang! Grytekluter til mor eller far er underveis.

Hekle et kosedyr

Det er ikke til å stikke under en stol at en av morsomste oppgavene for en hekle-entusiast er å lage et kosedyr. En hjemmeheklet bamse eller annet dyr er minste like fint som den eller de du kjøper i butikken.

Kosedyrene du lager kan være både til pynt og til bruk. Det er veldig sjarmerende dersom minstens favorittleke viser seg å være hjemmelaget fra mors eller farmors hånd.

Til hekling av et kosedyr trenger du:

  • Et godt mønster
  • Garn
  • Heklenåler
  • Fyllmasse og eventuelt øyne
  • Masse hekleglede

Det er ofte slik at man blir så fascinert etter det første kosedyret man har laget, at man ikke kan stoppe. Etter bamsen, følger en sjiraff, en elefant eller en and. Da er det bra at vi har så mange mønstre å velge mellom.

Alt til strikking og hekling får du hos Stoff & stil

Utover våre populære hekle accessories har vi mønstre for strikking til barn, damer og herrer. Liker du å sy, har vi også både stoff og mønstre til hva du enn måtte ha i tankene.

Bestiller du på nett, kan du vente varene i løpet av 7-10 dager. Og handler du for over 1 000 kroner betaler vi frakten, hvis du forhåndsbetaler.