STRIKKING OG HEKLING

Strikking & hekling
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
Gå til toppen
1 produkter vises av 1 i alt
Sortering
1 produkter vises av 1 i alt
Sortering


Her i nettbutikken til STOFF & STIL finner du et stort utvalg av strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter. Her kan du finne inspirasjon til det neste hobbyprosjektet ditt. Kanskje du vil hekle et kosedyr - en søt kanin, frosk eller ugle - eller strikke et fint trekk til putene i sofaen? Du kan også få inspirasjon til årstidens nye garderobe – kanskje en fin heklet genser eller søte sommerkjoler til barna? Med disse flotte strikke- eller hekleoppskriftene kan du overraske dine nærmeste med en fin gave, men det er også forståelig hvis du har lyst til å skjemme bort deg selv litt med en herlig strikket genser.

Hos STOFF & STIL kan du kjøpe alle delene du trenger til det neste strikke- eller hekleprosjektet ditt. Vi har garn til alle prosjekttyper - både til strikking og hekling. I sortimentet vårt finner du både bomull, ull og deilig mykt alpaca-garn. Vi har også et stort utvalg av strikkepinner og heklenåler, i tillegg til et stort utvalg av knapper, som både kan fungere funksjonelt eller bare være et estetisk innslag.

I nettbutikken til STOFF & STIL tilbyr vi deg muligheten for å lage dine egne moodboards. Her kan du navngi hvert enkelt prosjekt og samle de varene du trenger til hver oppskrift. Det er enkelt og smart, og slik glemmer du ikke noe. Fordelen hos oss er at du kan kjøpe alt du trenger til strikke- og hekleoppskriftene på én gang.

Alle strikkeoppskriftene og hekleoppskriftene har en utførlig beskrivelse av alt du trenger av materiale og utstyr, og de guider deg gjennom hvert steg. Alle strikke- og heklemønster finnes både for nybegynnere og for de som har mer erfaring. Det er meningen at alle skal klare å følge oppskriftene våre, bare man har litt kreativt håndlag. Strikke- og hekleoppskriftene tilhører STOFF & STIL, og derfor finner du dem ikke hos andre - vi liker å gi de trofaste kundene våre helt unike tilbud.

Hos STOFF & STIL leverer vi alle varer innen 7-10 hverdager, og vi er alltid klare til å veilede deg angående valg og kjøp. Så nå trenger du bare å velge hvilken strikke- eller hekleoppskrift du vil prøve deg på.