gratis DIY

Gratis mønster
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
0 valgte Produksjonsmetode | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 305 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 305 i alt -
Sortering


Om symønstre – gratis mønstre

Hos STOFF & STIL elsker vi gode ideer og vi deler dem gjerne slik at du raskt kommer i gang med ditt neste kreative prosjekt. Derfor har vi her samlet flere spennende mønstre som du kan utforske. Vi har alt fra hobbyprosjekter og pynt til de forskjellige høytidene, til tilbehør til boligen og design inspirert av klesmoten. I tillegg har vi gratis strikkeoppskrifter.

Vi har mønstre for enhver smak, og det er mange teknikker som kan brukes. Så du finner garantert ditt neste kreative prosjekt blant oppskriftene våre – som i tillegg er helt gratis. Oppskriftene kommer i tre vanskelighetsgrader, så både nybegynnere og mer erfarne finner noe som passer. Alle de nødvendige stoffene og tilbehøret kan du kjøpe hos STOFF & STIL slik at du kommer raskt i gang.

Alle oppskriftene våre følger trendene, og vi legger til nye oppskrifter fra tid til annen som du kan få glede av. Derfor anbefaler vi at du tar en titt på våre gratis oppskrifter med jevne mellomrom.

Kreative prosjekter til jul og påske

Er du en av de som liker å pynte til jul og påske, så har vi flere fine mønstre som du kan bruke for å spre glede. Du finner både gratis mønstre som du bare kan gå i gang med, og prosjekter som er beregnet på de mer erfarne. Under delen med hobbyartikler finner du mange av tingene du trenger til oppskriftene.

Under oppskriftene for julen finner du julepynt som grantrær og snøfnugg av filt og flettede julehjerter til treet. Du finner også fine mønstre til å lage søte nisseluer. Vi har både en strikkeoppskrift og en nisselue av stoff. I tillegg har vi koselige julestrømper til adventskalenderen i desember.

Til påsken har vi samlet mønstre som du kan bruke for å lage koselig påskepynt. Her finner du gratis strikkeoppskrifter slik at du kan lage fine påskeservietter til de store familiefrokostene i denne høytiden. Vi har også flere heklede ting som du kan gi deg i kast med, samt mønstre for fine oppheng.

Klær, vesker og sko til store og små

På siden med gratis mønstre og oppskrifter finner du også mote til både store og små. Blant klesplaggene finner du oppskrifter på luer, ponchoer, strikkede plagg og mye annet. Hvis du har lyst til å friske opp garderoben din, er vår flotte clutch eller filtveske noe for deg. Hvis du har lyst på et annerledes prosjekt, har vi en gratis oppskrift på espadrillos i både voksen- og barnestørrelse.

Hvis du er i tvil om hvilket prosjekt du skal gi deg i kast med, finner du inspirasjon i katalogene våre, som vi utgir hver sesong. Her har vi samlet alle de flotte trendene som du kan gå på oppdagelsesferd i. Alle ideer, mønstre, stoffer og tilbehør kan du naturligvis kjøpe både her i nettbutikken og i våre fysiske butikker.