Sy etter mønster – så lett er det!

MØNSTEr, HEKLE OG STRIKKE

ALLE Mønstre
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Størrelse | markér alle
0 valgte Barnestørrelse | markér alle
0 valgte Vanskelighetsgrad | markér alle
0 valgte Sesong | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 389 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 389 i alt -
Sortering


Her hos STOFF & STIL kan du bli inspirert til ditt neste strikke-, hekle-, sy- eller hobbyprosjekt.

Vi har et stort utvalg av forskjellige symønster til klær - både til voksne og barn - og til kreative hobbyprosjekter, for eksempel kosedyr eller hageforkle. Vi har også oppskrifter og symønster du kan bruke til å skape kreative innslag til boligen, blant annet flotte pledd eller pynteputer. Nå kan du lage dine helt egne kreative elementer til garderoben eller hjemmet, og her finner du også mønster til et morsomt indianertelt og søte multiposer til småting på soverommet. Hvor morsomt er ikke det? Symønstrene våre er ferdigklippet, så det eneste du trenger å gjøre, er å klippe etter mønsteret når du har lagt det på stoffet, og sy det sammen.

Prisene varierer, men de er generelt veldig konkurransedyktige. Oppskriftene er våre egne, og derfor finner du dem ikke andre steder. Alt utstyret du trenger for å følge mønsteret, finner du også her i nettbutikken vår, enkelt og greit - du får alt samlet på et sted. Og har du spørsmål underveis, kan du alltid kontakte oss, så hjelper vi deg på vei.

Med STOFF & STIL moodboards kan du legge inn strikke-, hekle- eller hobbyprosjektene dine og kombinere de varene du trenger før å fullføre en oppskrift. Da er du sikker på at du får med deg alt du trenger. Hos STOFF & STIL får du alt i garn, utstyr og redskaper til ditt neste prosjekt. Du trenger ikke å bruke de samme fargene som mønstrene angir, de bare veiledende – du kan velge å sette ditt eget preg på kreasjonen. Du kan jo til og med tilføye elementer etter ønske og behov, for å gjøre det ekstra personlig. Men vi anbefaler å bruke samme type garn eller stoff som angitt i oppskriftene, fordi det ikke et sikkert at mønsteret passer hvis du bruker en annen type garn eller stoff.

Vår forventede leveringstid er mellom 7-10 hverdager, og vi hjelper deg gjerne om du trenger det. Hvis du bestiller varer for over 1000 kroner og betaler med kort, får du i tillegg portoen gratis!