MØNSTEr

Visste du at vi designer og utvikler alle våre mønstre selv? De blir skåret ut i mønstervlies, og du bestiller den størrelsen du ønsker (ifølge vårt måleskjema for kvinner, menn, barn og babyer). Mønstervlies er holdbar og kan brukes om og om igjen, uten å gå i stykker. Vi produserer våre mønstre selv.

​​​​​​​NB. Vår mønstermaskin er på operasjonsbordet, og så lenge den ligger der, er det noen mønstre vi ikke kan printe. Dyktige fagfolk jobber på høytrykk, og vi håper at vi snart kan ha alle mønstre tilgjengelige igjen

Mønster
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Størrelse | markér alle
0 valgte Vanskelighetsgrad | markér alle
0 valgte Fast/stretch | markér alle
0 valgte Barnestørrelse | markér alle
0 valgte Størrelse | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 458 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 458 i alt -
Sortering


MØNSTRE

På denne siden finner du alle mønstrene våre. Hos STOFF & STIL vil vi nemlig gjerne hjelpe deg med å finne de riktige materialene og verktøyene for prosjektene dine, men vi vil også gjerne gi deg inspirasjon slik at du kan tenke nytt og utradisjonelt. Derfor tilbyr vi en rekke spennende mønstre, slik at du kan personliggjøre hjemmet og garderoben din, og kanskje til og med glede noen du er glad i. La derfor kreativiteten få fritt spillerom, og gå på oppdagelsesferd blant de mange mulighetene på denne siden. Her finner du et hav av både symønstre og oppskrifter. Du trenger ikke å være profesjonell for å kaste deg ut i ett av de mange mønstrene våre. Vi har nemlig gjort det enkelt for alle å bruke mønstrene våre, uansett hvilket nivå du er på.

Finn din neste oppskrift hos STOFF & STIL

De enkleste mønstrene våre kaller vi Easy-mønstre. Easy betyr at dette er oppskrifter eller mønstre som er enkle å følge. Mønstrene er delt inn i kategorier. Her finner du alt fra mønster til den neste kjolen din og kostymemønster slik at du selv kan lage kostymer, til babyklær og mye mer.

I menyen til venstre finner du flere kategorier som du kan bruke til å finne inspirasjon og oppskrifter til alle slags ting. Du kan lage ting til babyen din, til hjemmet eller du kan lage fint tilbehør som for eksempel en toalettmappe eller varme votter. Hvis du har mindre barn i huset, er det naturlig å lage helt egne og unike kostymer til for eksempel karneval. Under rollespill-kategorien finner du også mønstre du kan bruke til å lage blant annet viking- og middelalderklær. Barnet ditt kommer til å elske å ta på seg kreasjonen som du har laget til ham eller henne – og du kan være helt sikker på at ingen andre barn i barnehagen eller på skolen har på seg noe liknende.

Skap de beste forutsetningene for et vellykket prosjekt.

Hvis du vurderer å gi deg i kast med et helt nytt prosjekt, så er det viktig at du gjør litt forarbeid før du tar utfordringen. Uansett om du er nybegynner, erfaren eller ekspert, så er det helt avgjørende at du bruker riktig utstyr til de ulike materialene for at prosjektet skal bli vellykket. En god symaskin er naturligvis helt avgjørende hvis du vil sikre deg et produkt som er slitesterkt og ser bra ut. I tillegg trenger du nåler til symaskinen, samt sytråd. Du trenger også en god og skarp stoffsaks, et målebånd og en linjal.    

Kjøp hos STOFF & STIL

Hos oss finner du alt du trenger for å kunne sy antrekket du har drømt om så lenge.

STOFF & STIL har alt du trenger, og hvis du bestiller alt samtidig, kan det hende du får fri frakt.