MØNSTEr

Visste du at vi designer og utvikler alle våre mønstre selv? De blir skåret ut i mønstervlies, og du bestiller den størrelsen du ønsker (ifølge vårt måleskjema for kvinner, menn, barn og babyer). Mønstervlies er holdbar og kan brukes om og om igjen, uten å gå i stykker. Vi produserer våre mønstre selv.

Mønster
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Vanskelighetsgrad | markér alle
0 valgte Fast/stretch | markér alle
0 valgte Barnestørrelse | markér alle
0 valgte Størrelse | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 354 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 354 i alt -
Sortering


MØNSTRE

På denne siden finner du alle mønstrene våre. Hos STOFF & STIL vil vi nemlig gjerne hjelpe deg med å finne de riktige materialene og verktøyene for prosjektene dine, men vi vil også gjerne gi deg inspirasjon slik at du kan tenke nytt og utradisjonelt. Derfor tilbyr vi en rekke spennende mønstre og strikke- og hekleoppskrifter, slik at du kan personliggjøre hjemmet og garderoben din, og kanskje til og med glede noen du er glad i. La derfor kreativiteten få fritt spillerom, og gå på oppdagelsesferd blant de mange mulighetene på denne siden. Her finner du et hav av både symønstre og oppskrifter. Du trenger ikke å være profesjonell for å kaste deg ut i ett av de mange mønstrene våre. Vi har nemlig gjort det enkelt for alle å bruke mønstrene våre, uansett hvilket nivå du er på.


Finn din neste strikkeoppskrift hos STOFF & STIL

De enkleste mønstrene våre kaller vi Easy-mønstre. Easy betyr at dette er oppskrifter eller mønstre som er enkle å følge. Mønstrene er delt inn i kategorier. Her finner du alt fra mønster til den neste kjolen din og kostymemønster slik at du selv kan lage kostymer, til babyklær og mye mer. Det er også her du finner strikke- og hekleoppskriftene våre – uansett om du er på utkikk etter en babyhekleoppskrift, en hekleoppskrift på et teppe eller en oppskrift på grytelapper. Hvis du foretrekker å strikke, finner du blant annet strikkeoppskrifter til både damer og barn her. Du kan for eksempel strikke en varm lue og et skjerf, eller finne oppskrift på et par varme strømper.

I menyen til venstre finner du flere kategorier som du kan bruke til å finne inspirasjon og oppskrifter til alle slags ting. Du kan lage ting til babyen din, til hjemmet eller du kan lage fint tilbehør som for eksempel en toalettmappe eller varme votter. Hvis du har mindre barn i huset, er det naturlig å lage helt egne og unike kostymer til for eksempel karneval. Under rollespill-kategorien finner du også mønstre du kan bruke til å lage blant annet viking- og middelalderklær. Barnet ditt kommer til å elske å ta på seg kreasjonen som du har laget til ham eller henne – og du kan være helt trygg på at ingen andre barn i barnehagen eller på skolen har på seg noe liknende.


Skap de beste forutsetningene for et vellykket prosjekt.

Hvis du vurderer å gi deg i kast med et helt nytt prosjekt, så er det viktig at du gjør litt forarbeid før du tar utfordringen. Uansett om du er nybegynner, erfaren eller ekspert, så er det helt avgjørende at du bruker riktig utstyr til de ulike materialene for at prosjektet skal bli vellykket. En god symaskin er naturligvis helt avgjørende hvis du vil sikre deg et produkt som er slitesterkt og ser bra ut. I tillegg trenger du nåler til symaskinen, samt sytråd. Du trenger også en god og skarp stoffsaks, et målebånd og en linjal. Hvis du skal strikke eller hekle litt mer beskjedent, trenger du bare en heklenål, noen strikkepinner og litt garn.

Deretter er det viktig at du får oversikt over de ulike garntypene og stoffene. Det er nemlig stor forskjell, selv om de av og til kan likne på hverandre. På denne siden finner du metervarer i en rekke forskjellige materialer. Du finner fleece, kunstskinn, vevd bomull, silke, ull, jersey og mye, mye mer. Av garntyper finner du baby alpaca, merinoull og mohair, som bare er et lite utvalg av det store utvalget vårt. Alt er tilgjengelig i et stort utvalg av flotte farger, mønstre og trykk. Det gjør at du kan kombinere dem slik du selv vil for å få et unikt produkt som utstråler din helt egen stil.


Kjøp hos STOFF & STIL

Hos oss finner du alt du trenger for å kunne sy kjolen du har drømt om så lenge, strikke en varm og deilig ullgenser til høsten eller hekle en søt bamse til din venninnes baby. STOFF & STIL har alt du trenger, og hvis du bestiller alt du trenger samtidig, kan det hende du får fri frakt. Vi leverer vanligvis i løpet av 7–10 dager til nærmeste postkontor, så det er bare å kaste seg ut i det. Med sy-, hekle- og strikkeoppskrifter fra denne siden kan det nesten ikke bli enklere, og hvis du er nybegynner, er det ingen grunn til bekymring. Du lærer det du trenger å kunne lynraskt, og når det først går opp for deg at det ikke er så vanskelig, kommer du til å få blod på tann – og plutselig kaster du deg ut i større prosjekter.