Voksduk

Her finner du et bredt sortiment av forskjellige voksduker – tekstilvoksduker, PVC med non-woven bakside samt transparente. Vi har både ensfargede, trykte og digitaltrykte voksduker, samt ekstra brede voksduker. Bruk dem på bordet inne og ute, eller til strandmatter, vesker og lignende.

Bemerk! Alle våre voksduker er uten Phthalater.

Voksduk
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Bolig | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
0 valgte Merking | markér alle
0 valgte Tekstilforedling | markér alle
0 valgte Egenskaper | markér alle
valgte Width
Gå til toppen
60 produkter vises av 117 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 117 i alt -
Sortering


Vakre og praktiske voksduker

Hos STOFF & STIL finner du voksduker i alle farger og mønstre. Vi har til og med voksduk med mønstre som egner seg for høytider som jul eller for feiring av bursdag. Våre flotte og praktiske duker kommer i tre ulike kvaliteter. To av dem er av PVC, et materiale som gir kraftige og holdbare duker. Disse egner seg veldig godt til bruk ute. Duken vi legger på terrassebordet må tåle både vind og regn og varme solstråler, og da er det gunstig med et materiale som tåler dette. Voksduk i akryl er egnet på kjøkkenet eller andre steder der du vil at bordet skal se flott ut, men vet at det blir mye søl. Denne varianten kan nemlig vaskes i vaskemaskin dersom du bruker et skåneprogram som ikke holder mer enn 30 grader. Voksduk metervare gjør at du kan velge akkurat den lengden du trenger!

Voksduk metervare egner seg til flotte lengder, både når du skal bruke den som duk eller når du skal lage noe ekstra spennende til deg selv eller noen andre. Hos oss finner du et stort utvalg av mønstre, enten du er på jakt etter julemotiv, sommerlige blomster eller en voksduk med grafisk snitt. Vi har også ensfargede voksduker, så du er garantert å finne noe som både passer til den stemningen du vil skape og interiøret hjemme hos deg. Voksduker kan som nevnt også gjøres om til flotte kreasjoner. Ta nålen fatt og sy et praktisk forkle til pepperkakebakingen med barna, så slipper du å få skitne klær. Etter bruk er det bare å tørke av duk og forkle, så er de klare til en ny omgang!

Voksduk gjør det enkelt å skape noe selv

Lag den rette stemningen inne eller ute med voksduk av PVC eller akryl, og voksdukene våre er frie for ftalater. Fordelen med voksduk metervare er at når du har klippet til ønsket lengde, så er du ferdig. Den største jobben blir altså å velge hvilket mønster du vil ha på duken din. Gi rommet et skummelt uttrykk til Halloween med en voksduk med spindelvev, eller gjør huset sommerlig med en duk med blader på. Valget er ditt, og siden prisene er lave kan du kjøpe mange meter, så har du noe å velge mellom. Voksduker kan også brukes til å skape annet en stemning på et bord - hva med å lage en praktisk veske til ved eller et nett til strandturen? Kjøp med deg nål og tråd hos oss, og sy et lekkert trekk til sykkelsetet av din favorittduk!

Voksduk fra STOFF & STIL er løsningen som på en-to-tre gir deg et lekkert bord – ute som inne. Med så mye å velge mellom kan du skifte innredning hver dag. La de flotte mønstrene inspirere deg til å kreere andre nyttige og praktiske ting. Du bestiller alt du trenger enkelt og raskt hos oss, og mens du venter kan du benytte anledningen til å la nettsiden vår inspirere deg til nye kreasjoner!