Vevet viskose

Her finner du et bredt sortiment av både ensfarget viskose og viskose med trykk. Velegnet til kjoler, bluser, bukser med mer. Viskose er en deilig myk kvalitet med elegant fall som kan brukes til både barn og voksne.

ALLE Vevet viskose
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Bekledning | markér alle
0 valgte Bolig | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
0 valgte Merking | markér alle
0 valgte Kvalitet | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 72 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 72 i alt -
Sortering


Leter du etter viskose? Da har du kommet til rett sted. Her i nettbutikken til STOFF & STIL finner du et stort utvalg av vevet viskose i flere fine farger eller med forskjellige trykk.

Viskose er et regenerert naturprodukt fremstilt av cellulose, som kommer fra tremasse (oftest furu eller eukalyptus), og kan brukes til bekledning både til voksne og barn. Den deilige, myke kvaliteten, den glatte overflaten og det elegante fallet gjør at stoffet fint kan brukes til kjoler, bukser eller jakker. Viskose-stoff gir et elegant design, fordi stoffet gir klærne et flott naturlig fall.

Viskose ble laget som et billigere alternativ til silke på 1800-tallet, og det er lett å forstå hvorfor det ble så populært. Den velkjente silkeeffekten oppnås ved å bruke lange fiber, men hvis man derimot bruker kortere fiber, minner viskosen mer om bomull eller ull. Viskose er tett vevet og føles kjølende mot huden. Vær oppmerksom på, at fordi viskose er et fast vevet stoff, er det ikke elastisk. Derfor må du kanskje bruke litt mer stoff enn vanlig når du skal sy noe i viskose.

Stoffet selges som metervare og alle prisene vises per meter. Du har også mulighet for å klikke på knappen ‘Skal sys som duk’ for å få hjelp til de presise målene. Hos STOFF & STIL har du mulighet for å lage dine egne moodboards, der du for eksempel kan legge stoffene og tråden du skal bruke til å lage de forskjellige klesplaggene. Dette er smart hvis du for eksempel skal sy en kjole med flere forskjellige stoff. Det kan være flott å kombinere andre typer stoff med viskose, for eksempel ved å sette på en flott blondekant. Du kan også sy en flott drapering med viskosestoffet.

Vi leverer innen 7-10 hverdager, og vi hjelper deg alltid med å svare på spørsmålene dine. Alle viskosestoffene våre har en utførlig vaskeanvisning og en produktbeskrivelse, så du vet akkurat hva du får og hvordan det skal behandles. De fleste stoffene har også et trådforslag, så du vet hvilken tråd som passer best med det stoffet du kjøper.