Ull

Ull har god isolerings- og absorpsjonsevne. Her finner du et bredt sortiment av kvaliteter som er egnet til hjemmet, bekledning og mange andre kreative formål.

OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
valgte Width
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Merking | markér alle
0 valgte Bekledning | markér alle
0 valgte Bolig | markér alle
0 valgte Kvalitet | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
Gå til toppen
48 produkter vises av 48 i alt
Sortering
48 produkter vises av 48 i alt
Sortering


Hos STOFF & STIL har vi et stort utvalg av ullstoff. Vi har et bredt utvalg av forskjellige kvaliteter og typer ull som kan brukes både til hjemmet og som bekledning. Ull har en uovertruffen varmeeffekt og er svært velegnet til de kalde vintermånedene. Samtidig ser det også flott og eksklusivt ut. Ull kan med fordel brukes til varme jakker og til deilige ullpledd til sofaen. Vevet stretch-ull kan du gjerne bruke til både bukser og gensere, og dette stoffet kan stort sett brukes året rundt. Ullfilt er en god ull til kåper og votter, og er en solid og tykk type ullstoff.

Kraftig ull, ullfilt, vadmel og Ull Boucle er noen av de ulltypene som STOFF & STIL selger. Ullen i ullstoffene er ofte blandet med et annet materiale for å gjøre det lettere å jobbe med eller forbedre egenskapene, for eksempel polyamid eller polyester. Her hos STOFF & STIL vet vi at du som er kreativ setter pris på gode produkter med høy kvalitet. Derfor er det viktig for oss at du bare får det beste av det beste her i nettbutikken vår.

Fordelen med å lage dine egne prosjekter er at du kan sette et eget, personlig preg på dem, og at det er morsommere å lage tingene selv, fordi hvert produkt blir helt unikt.

Ullstoff blir solgt som metervare og prisen vises per meter. Alle ullstoffene kommer med en nøyaktig vaskeanvisning, slik at du ikke ødelegger de ferdige prosjektene dine i vask. Det er også angitt hvor mye stoffet krymper i vask, slik at du kan ta høyde for det når du syr. Her hos STOFF & STIL har vi utallige mønster her, hvor du garantert finner et mønster som passer til akkurat det ullstoffet du liker best  her på siden. Blir det noen rester igjen av stoffet, kan du alltid bruke det til patchwork.

For å få et bedre overblikk over syprosjektene dine har vi laget moodboards her på siden. Der du kan navngi de forskjellige prosjektene dine og samle alle produktene du trenger. Hos STOFF & STIL har vi alt du trenger av stoff og sytilbehør, så du slipper å lete flere steder og kan få alt samlet på en gang.

Vi leverer ull som metervare innen 7-10 hverdager og tilbyr gratis frakt ved kjøp over 1000 kroner. Så hvis du har planlagt flere prosjekter, er det smart å kjøpe alt samlet - så leverer vi det rett på døren.