Quilt

Her finner du et bredt sortiment av forskjellige quiltkvaliteter. Polyester-/polyestermiksquilt kan brukes til både fôr og bekledning, samt i hjemmet til blant annet tepper og sengetepper.

OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Bekledning | markér alle
0 valgte Bolig | markér alle
0 valgte Kvalitet | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
0 valgte Materialverdier | markér alle
0 valgte Fast/stretch | markér alle
valgte Width
0 valgte Tekstilforedling | markér alle
Gå til toppen
13 produkter vises av 13 i alt
Sortering
13 produkter vises av 13 i alt
Sortering


Her i nettbutikken til STOFF & STIL finner du quilt-stoff. Quilt kan brukes både som fôr og bekledning, og som en fin detalj i hjemmet til tepper eller sengetepper. Hva med å bruke stoffet som putetrekk? Mange bruker quilt-stoff som fôr i yttertøyet til barna eller til et fint pledd i stua. Grunnen til dette er at quiltet stoff har en god isoleringsevne og derfor varmer godt. Husk å alltid sjekke gjennom stoffet før du klipper.

Quilt-stoffet pynter opp litt ekstra på sofaen på grunn av den glatte og skinnende overflaten stoffet har. Quiltet stoff er også perfekt til jakker eller en fin vest.

Quilten vår er for det meste laget av 100% polyester. Noen av quilt-stoffene kan også være en blanding med andre typer stoff, for eksempel elastan. Stoffet selges som metervare og prisen vises per meter. Prisene er heldigvis lave, så derfor gjør det ikke noe hvis du bestiller litt for mye. Husk at stoffrester av quilt er fine å bruke til patchwork, og kan pynte fint på sengen som pledd eller bli til et fargerikt teppe i stuen.

På nettsiden til STOFF & STIL tilbyr vi nå også moodboards. Der har du muligheten til å legge inn prosjektene dine og sette sammen farger og mønster, så du får et fint overblikk over alt du trenger.

Her hos STOFF & STIL forsøker vi alltid å være med på de nyeste trendene, og derfor skifter vi ofte ut stoff i sortimentet og får inn nye. Men vi beholder også noen hele året rundt, slik at du alltid finner dine favoritter i nettbutikken vår. Vi vet samtidig hvor viktig pris og kvalitet er, så derfor tar vi også det med i vurderingen av hvilke produkter vi skal ha i butikkene våre - både de fysiske og på nettet.

STOFF & STIL leverer innen 7-10 hverdager. Du er alltid velkommen til å kontakte oss, enten på e-post eller på telefon, om du er i tvil om for eksempel farge eller kvalitet.