Lin

En sterk naturfiber med god absorberingsevne. Den er varmeledende, noe som er en fordel i lett og luftig sommertøy. Generelt er lin velegnet til sommertøy, duker og puter.

Lin
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Farge | markér alle
valgte Width
0 valgte Bekledning | markér alle
0 valgte Bolig | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
0 valgte Merking | markér alle
0 valgte Fast/stretch | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 64 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 64 i alt -
Sortering


Hvis du er på utkikk etter linstoff, finner du det her i nettbutikken til STOFF & STIL. Vi har et stort utvalg av forskjellige farger, tykkelser og mønster. Her finner du både blandingsstoff og stoff som er laget av ren lin.

Lin er laget av sterk naturfiber med god absorberingsevne, som i tillegg er varmeledende. Vi selger linstoffene som metervare og til en svært god pris. Hvert produkt er nøyaktig beskrevet, så du vet alltid hva du kjøper. Linstoff kan brukes både som duk eller gardiner, til puter eller sengetøy. Men flere av stoffene kan også brukes til klær, og lin er svært behagelig å bruke til lette og luftige sommerklær.

Vi har lin til alle sesonger og anledninger, for eksempel med juletema. Så du finner helt sikkert noe som passer for deg i sortimentet vårt, både til sommer og vinter. Med vår lin som metervare har du muligheten for å slippe den kreative siden din løs og sette ditt eget personlige preg på hjemmet eller klesstilen ved å kjøpe akkurat den mengden av stoff du trenger.

Prisen på alle stoffene er oppgitt per løpemeter - husk at linstoff krymper mellom 3 og 7 prosent i vask, og noen typer enda mer.

Linlook

Linlook er laget av 20% polyester og 80% bomull og passer godt til kreative innredningsprosjekter som gardiner, puter og duker.

Kraftig struktur lin/viskose

Lin kraftig er laget av 45% viskose og 55% lin. Stoffet kan brukes både til klesplagg og som duk.

Lett lin/viskose

Lett lin/viskose er laget av 100% lin og kan brukes til det meste.  

Velg det linstoffet som du synes passer til det neste store kreative prosjektet ditt. Hos STOFF & STIL kan du velge å krysse av om stoffet skal brukes som duk, slik at du kan kjøpe den stoffmengden som passer til duken du skal lage. Vi kommer også med forslag til hvilken tråd som kan brukes sammen med stoffene, og en vaskeanvisning, så du sikrer deg at stoffet ikke blir ødelagt i vask. Forventet leveringstid er 7-10 dager hos STOFF & STIL, og bestiller du for mer enn 1000 kroner, får du gratis frakt.