Lillemartine

Den klassiske lette og slitesterke Lille Martine-kvaliteten av 100 % bomull. Velegnet til topper, skjorter, kjoler, sengetøy, skråbånd, patchwork og mye annet.

Lillemartine
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Grader | markér alle
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Bekledning | markér alle
0 valgte Bolig | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
valgte Width
Gå til toppen
19 produkter vises av 19 i alt
Sortering
19 produkter vises av 19 i alt
Sortering


Vil du sy i det klassiske og lette Lillemartine-stoffet, som er laget av 100% bomull? Da har du kommet til rett sted. Her i nettbutikken til STOFF & STIL har vi et stort utvalg av Lillemartine bomullsstoff i flere forskjellige farger.

Lillemartine-stoffet er rutete og gir et sjarmerende og romantisk look i hjemmet. De fleste kjenner nok Lillemartine-stoffet som krepp - det var nemlig ett av de første strykefrie stoffene som ble laget.

Lillemartine-stoffet er enkelt å sy i og passer perfekt til skjorter, kjoler og topper. Du kan også bruke Lillemartine-stoffet i hjemmet ditt, enten som sengetøy eller til patchwork – og mye annet, om du foretrekker det. Bare fantasien og kreativiteten din setter grenser for hva du kan bruke Lillemartine-stoffet til. Hva med å bruke stoffet som gavebånd, eller til å sy klær til bamsene eller dukkene? Eller kanskje du kan bruke stoffet til kjøkkenhåndklær? Dette stoffet blir ofte brukt til å sy baby- og barneklær av, på grunn av den myke og søte bomullen.

Lillemartine er lett å vaske og du trenger ikke å stryke det, ettersom det ikke krøller eller blir skrukkete etter vask. Stoffet minner mest om det klassiske krepp-sengetøyet, der de to fargene fra rutene trekker seg sammen i vask og får et litt kreppet utseende, men rutene i Lillemartine er mindre enn det klassiske krepp-sengetøysstoffet. Hvis du lager et lite hakk i stoffet, er det bare å rive i vei - du trenger ikke bruke saks, om du for eksempel skal lage gavebånd. Stoffet krymper 5% i vask og kan vaskes ved 40%, slik som andre klær laget i bomull.

Lillemartine-stoffet blir solgt som metervare og prisen vises per meter. Vi leverer i løpet av 7-10 hverdager, og har du spørsmål om produktet er du alltid velkommen til å kontakte oss per e-post eller på telefon. Her hos STOFF & STIL er vi alltid klar for å hjelpe deg med ditt neste hobbyprosjekt.