Lær

OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Bolig | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
0 valgte Kvalitet | markér alle
0 valgte Egenskaper | markér alle
valgte Width
Gå til toppen
1 produkter vises av 1 i alt
Sortering
1 produkter vises av 1 i alt
Sortering


Gammelt, nytt eller nytt liv til gammelt!

Hos STOFF & STIL finner du et stort utvalg av morsomme og flotte produkter. Her kan du enkelt bestille lær metervare, verktøy og utstyr og andre stofftyper. Hva med et stykke sort lær av bøffel? Det kan sette et stilig preg på søte og myke innslag som trenger litt kontrast. Dersom du sverger til en klassisk skinnfarge, så bør du sjekke ut vårt lær i fargen cognac. Lær er et slitesterkt stoff som passer utmerket til både dekorasjoner, klesplagg, møbeltrekk og til interiørinnslag. Det blir stadig mer populært med gjenbruk, og med en bit lær kan du gjøre både morsomme, kule og imponerende forandringer på slitte klær og gjenstander. Mulighetene er nærmest uendelige, og du vil elske følelsen av å blande gammelt med nytt - eller å skape nytt liv til noe gammelt!

Vær oppmerksom på at lær må behandles på andre måter enn for eksempel bomullsstoff. Læret skal ikke vaskes og tørkes på vanlig måte, og det skal ikke blekes eller strykes. Det finnes gode pleieprodukter til lær-materialer, og du bør investere i en god krem. Trenger du litt inspirasjon til hvordan du skal bruke din lær metervare? Du kan jo lage noen stilige hanker til en av dine heklede eller strikkede vesker? Når du skal jobbe med disse materialene, så lønner det seg å gå til anskaffelse av både hulltang og lærsnor i tillegg til lær-materialene dine. Det finnes også velegnede nåler som tåler tykkere materialer enn tynne bomullsstoff. Med alt det fine du kan lage, burde årets julegaver være sikret – for hele familien!


Morsomme og personlige gaver til store og små

Til ungdommene kan du lage kule deksel, vesker og lommer til både smarttelefoner og iPads. Har du i tillegg det du trenger for å prege stoffet, kan du prege inn dine helt egne og personlige hilsener på produktene. Småskolebarna vil helt sikker sette stor pris på de superkule pennalene i lær som du har laget til dem, med morsomme detaljer som sier noe om deres personligheter - kanskje strassteiner eller perler. Kanskje minstemann har en bamse som trenger ny lærbukse? Da finner du mønsteret hos oss.

Med lær er det veldig enkelt å imponere familie og venner, og å spre litt glede. Vil du gjøre noe spennende for deg selv kan du ta en titt på loftet i de gamle boksene med klær, hatter og tilbehør. Der finner du nok en skatt eller fem som gjerne er klar for å entré scenen igjen i en litt fornyet drakt. Bestill lær metervare, og vis verden din helt egen stil.

Når du handler lær på nett hos STOFF & STIL får du varene dine rett hjem i postkassen din, og du slipper strevsomme turer på kjøpesenter eller til spesialbutikker. Du kan handle i fred og ro mens du koser deg med en kopp te og fargerike designideer på bordet ved siden av deg. Slipp fantasien løs, og gjør deg klar for å skape! Hvis du bestiller for mer enn 1000 kroner, slipper du i tillegg å betale frakt.