Lær

Ingen produkter matcher søket ditt


Lær

Skinn har blitt moderne, og vi ser det nesten overalt i hverdagen. Fra de lekre skoene til den myke skinnjakken, eller til skinntrekket i bilen. Skinn blir brukt ofte, og til veldig mange ting, men skinn krever spesiell behandling for å beholde utseendet. Derfor har det blitt moderne å bruke skai. Det gjør at du kan lage flotte puter, duker eller trekke om møblene dine slik at det ser ut som skinn.

Vi er veldig glade for å kunne selge skai til boligen som metervare. Har du en idé om hvordan du kan bruke skinn i hjemmet, kan du nå bestille skai med de målene du trenger.

Vær kreativ med skinn som metervare

Det er mange måter å bruke skai på. Hvis du har lyst til å lage en pute, kan det være et naturlig valg å bruke skai. Men du kan også bruke skai når du skal trekke om stoler. Har du en gammel trestol som du har lyst til å gjøre mer moderne med et nytt trekk, kan skai være et godt valg.

Det er mange måter å bruke skai på. Det er bare fantasien og kreativiteten som setter grenser for de kreative mulighetene. Med skai blir det også enkelt å vedlikeholde. Hvis du søler noe på det, kan du bare tørke det av istedenfor å måtte vaske det. Ta en titt på vårt utvalg av skai som metervare, som er tilgjengelig i mange flotte farger. Du finner også inspirasjon i vårt store utvalg av metervarer, hvor du finner flotte stoff til syprosjektet ditt.  Les mer om kjøpsbetingelsene våre, og bestill metervarer til syprosjektet ditt. Vi leverer i løpet av 4–7 dager, så du er snart i gang med prosjektet ditt.