Kjøkkenhåndklær

Deilige håndklær – ensfargede, garnfargede eller med trykk – av ren bomull. Håndklærne kjøpes i sett à tre stykker. En perfekt gave til deg selv eller som vertinnegave til jule- eller sommerfesten. Husk å la håndklærne ligge i kaldt vann over natten før de vaskes og tas i bruk. På den måten får de best tørkeevne.

Ingen produkter matcher søket ditt


Stort utvalg av kjøkkenhåndklær

Kjøkkenhåndklær har nesten blitt moderne de siste årene. Tidligere var det bare en stoffbit som utelukkende ble brukt til å tørke oppvasken, men i dag har de blitt så mye mer. Et kjøkkenhåndkle har nemlig blitt en mer eller mindre viktig del av kjøkkeninnredningen. De fleste har blitt veldig opptatt av at designet skal passe sammen med resten av stilen i hjemmet. Derfor har kjøkkenhåndklær også blitt en ting vi gjerne har hengende fremme for å la dem pryde kjøkkenet og bidra til stilen. Men når det er sagt, er det naturligvis fortsatt viktig at vi velger gode kjøkkenhåndklær som faktisk kan utføre sin tiltenkte oppgave. Det kan nemlig være stor forskjell på kvaliteten på kjøkkenhåndklær. Alt etter hvilket materiale de er laget av kan det være forskjell i absorberingsevnen, noe som igjen påvirker hvor raskt du kan tørke oppvasken, samt hvor raskt kjøkkenhåndkledet tørker igjen. Det er lurt å vurdere alle aspekter når du kjøper nye kjøkkenhåndklær.

Kvalitetsmaterialer fra STOFF & STIL

Kjøkkenhåndklær finnes i en rekke flotte farger og mønster, og det kan nesten være vanskelig å velge hvilken type du skal velge. Uansett hva du bestemmer deg for, har vi kjøkkenhåndklær i kvalitetsmaterialer som tåler og vaskes mange ganger uten å bli stygge. De er slitesterke og tåler både vaskemaskin og tørketrommel på høy varme, så du kan være trygg på at smuss og bakterier forsvinner. Kjøkkenhygienen er veldig viktig og derfor må du huske å vaske dem jevnlig. Da har du alltid rene kjøkkenhåndklær for hånden. Kjøkkenhåndklærne på denne siden er av 100 % bomull, noe som gjør dem myke og behagelige å bruke, samtidig som du får optimal absorberingsevne. Du må huske å legge kjøkkenhåndklærne i bløt i kaldt vann over natten før du bruker dem for første gang. Det sikrer ekstra god absorberingsevne, men av og til kan det hende at de må vaskes et par ganger før de får full effekt. Mens du vurderer hvilke nye kjøkkenhåndklær du ønsker deg, kan du ta en titt på vårt store utvalg av andre metervarer.

Hvis du kjøper dine nye kjøkkenhåndklær hos oss, så leverer vi i løpet av 7–10 dager, og du kan derfor glede deg til å ta i bruk de nye kjøkkenhåndklærne dine. Varene dine blir sendt med Bring, du kan lese mer om frakten her. Hvis du handler for mer enn kr 1000 og betaler med kort, spanderer vi frakten. Vi gleder oss til å pakke bestillingen din.