Jersey

Jersey strikkes ofte av et tynt garn for å få en myk og behagelig kvalitet. Her finner du mange forskjellige jerseykvaliteter, både ensfarget, melert og med trykk til både voksne og barn. Trykket er både normal rotasjonstrykk (begrenset antall farger) og digitaltrykk med massevis av detaljer og et vell av farger.  

Jersey
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Bekledning | markér alle
0 valgte Bolig | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
0 valgte Tekstilforedling | markér alle
0 valgte Fast/stretch | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 300 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 300 i alt -
Sortering


Her hos STOFF & STIL har vi et stort utvalg av jersey. Jersey-stoff er et deilig mykt og behagelig stoff som er perfekt å bruke til klær. Vi har et variert utvalg av forskjellige farger, både melert og med trykk som passer til voksne og barn. Vi har både jersey-stoff med digitaltrykk med mange detaljer og farger og normale rotasjonstrykk med mer klassiske mønster.

Den klassiske bomulls-jerseyen er deilig å bruke som mykt fritidstøy både til voksne og barn. Her hos STOFF & STIL finner du de skikkelig kule printe. Jersey kan også brukes til annet enn bekledning, for eksempel til sengetøy eller trekk til pynteputer. Jersey har en lav meterpris og holder bra selv om du vasker det mange ganger. Alle jersey-stoffene inneholder elastan slik at de har en stretch-effekt, og dermed legger de seg godt på kroppen uten å virke stivt.

Jersey-stoffet selges som metervare og prisen vises per meter. Alle stoffene kommer med en detaljert beskrivelse av vaskeanvisninger, krymping i forhold til vask, materialeverdier, bredde og vekt. Mange av jersey-stoffene er til og med økologiske, merket med den internasjonaler sertifiseringen  GOTS - Global Organic Textile Standards”. Flere av jersey-stoffene våre er også merket med OEKOTEX 100, som betyr at varen er testet og godkjent for kjemikalier, og derfor er helt allergivennlig.

Jersey-stoffet kan lett kombineres med andre typer stoff – det er bare fantasien din som setter grenser. Nå kan du også lage dine egne moodboards her i nettbutikken til STOFF & STIL. Der kan du mikse og matche produkter, så du får et bedre overblikk over alt du trenger.
Du kan hente inspirasjon til det neste syprosjektet ditt i mønstrene våre her. Hos STOFF & STIL har vi alt du trenger innen stoff, tråd og annet sytilbehør. På hjemmesiden og i katalogen vår, som vi er veldig stolte av, får du masse inspirasjon til din kreativitet. Enten du er nybegynner eller har brukt kreativiteten din i mange år, har vi helt sikkert noe for deg i butikkene våre.

Vi hjelper deg gjerne om du skulle trenge hjelp til dine nye syprosjekter!