Fleece

Her finner du et bredt sortiment av fleece, fra myk polarfleece til lett og elastisk mikrofleece og fleece med trykk.

Fleece
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Bekledning | markér alle
0 valgte Bolig | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
0 valgte Tekstilforedling | markér alle
Gå til toppen
54 produkter vises av 54 i alt
Sortering
54 produkter vises av 54 i alt
Sortering


Her i nettbutikken til STOFF & STIL finner du fleece-stoff til gode priser. Vi har flere forskjellige farger og mønster. Her finner du både myk Polar Fleece og den lettere og mer elastiske typen Micro Fleece. Vi har fleece som både er laget av polyester og bomull.

Fleece-stoffet kan brukes til klær til både barn og voksne, til pledd og puter i hjemmet, eller til å lage fine kosedyr av bomullsfleece – de blir kjempemyke og gode. Eller hva med en morgenkåpe i Coral Fleece? Vi har flere flotte mønster til akkurat det. Fleece-stoff kan også brukes som fôr innvendig i en jakke eller en vest for å gjøre den ekstra varm. Fleece blir vanligvis brukt til fritidstøy og koseklær, men også til sportsklær. Du finner det i svært mye vintertøy, fordi det holder veldig godt på varmen når det er kaldt og surt ute.

Polar Fleece

Polar Fleece er en lett, elastisk og fyldig fleece. Stoffet er kraftig og veldig holdbart, samtidig som at det holder på varmen. Dette stoffet er ekstra bra som fôr i varme jakker eller il en tykk genser til de kalde vintermånedene. Stoffet kan også brukes til hjemmet, for eksempel til et varmt pledd.

Coral Fleece

Coral Fleece er ekstra myk og samtidig fyldig og elastisk. Stoffet føles superbehagelig på kroppen som pyjamas, eller som et deilig mykt teppe i stuen eller på sengen.

Fleece-stoffet vårt blir solgt som metervare og prisen vises per meter. Alle fleece-stoffene har en nøyaktig beskrivelse når det gjelder vaskeanvisninger, krymping, bredde og vekt. Vi kommer også med trådanbefalinger, så du vet at det blir den rette kombinasjonen når du syr.

Hos STOFF & STIL har vi moodbards der du kan samle de varene du trenger til det neste prosjektet ditt, og du kan mikse og matche og ha et moodboard for hvert prosjekt eller klesplagg du vil lage.

Husk at vi leverer innen 7-10 dager og vi hjelper deg gjerne hvis du har spørsmål.