Dusjforheng

Vi fører et bredt sortiment av dusjforheng, både ensfarget og med trykk. Du kan for eksempel raskt og enkelt fornye baderommet med ett av de mange fine trykkene.      

Klikk her og finn dusjstenger & tilbehør.

Dusjforheng
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Egenskaper | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
0 valgte Materialverdier | markér alle
valgte Width
0 valgte Merking | markér alle
Gå til toppen
4 produkter vises av 4 i alt
Sortering
4 produkter vises av 4 i alt
Sortering


Stort utvalg av dusjforheng

Hvis dusjnisjen eller badekaret ikke har dører, er det lurt å bruke et dusjforheng. Med et godt dusjforheng slipper du at hele badet blir vått på grunn av stråler fra dusjen som spruter til høyre og venstre når du står under dem.

Hos STOFF & STIL finner du et stort utvalg av dusjforheng i mange forskjellige farger, mønster og design, slik at du kan finne det dusjforhenget som passer best til badet og smaken din. Alle dusjforheng er metervare, så du kan kjøpe dusjforheng i den størrelsen du trenger. Nå kan du enkelt skape en gjennomført og sammenhengende innredning på alle bad i huset ditt, hvis du har flere bad og derfor trenger flere dusjforheng.

Dusjforheng i forskjellige farger og mønster

Hos STOFF & STIL har vi dusjforheng i forskjellige farger og mønster, slik at du kan tilføre badet dekorative detaljer. Du velger alltid selv hvor mange meter av stoffet du trenger. Hos STOFF & STIL har vi dusjforheng med bredde på 140 og 185 cm, slik at du alltid finner et dusjforheng som kan tilpasses badet ditt, uansett hvor stor dusjnisjen eller badekaret ditt er.

Når du velger hvor mange meter du vil ha av det nye dusjforhenget ditt, kan det være lurt å kjøpe litt ekstra. Da blir det enklere å justere hvor høyt du vil henge dusjforhenget. For eksempel er det populært med dusjforheng som henger helt opp i taket. Da trenger du mer stoff. For de fleste vil det derfor passe med et dusjforheng som er 220 cm langt.

Når du kjøper et dusjforheng hos STOFF & STIL, kan du være trygg på at du får et dusjforheng som er vannavvisende. Stoffet til alle dusjforhengene våre er nemlig laget av 100 % polyester. Og naturligvis kan du vaske dusjforhengene i vaskemaskinen. Husk bare på at dusjforhenget skal vaskes på 40 grader. Du kan også stryke dusjforhenget, men husk å bruke middels varme for å unngå at det smelter.

Ta en titt på dusjforhengene våre, og bestill det som passer best i ditt hjem. Stikk også gjerne innom en av butikkene våre, hvor våre dyktige medarbeidere gjerne hjelper deg.