Dusjforheng

Vi fører et bredt sortiment av dusjforheng, både ensfarget og med trykk. Du kan for eksempel raskt og enkelt fornye baderommet med ett av de mange fine trykkene.      

Klikk her og finn dusjstenger & tilbehør.

OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Egenskaper | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
0 valgte Materialverdier | markér alle
valgte Width
0 valgte Merking | markér alle
Gå til toppen
10 produkter vises av 10 i alt
Sortering
10 produkter vises av 10 i alt
Sortering


Hos STOFF & STIL har vi et stort utvalg av dusjforheng i ulike farger og mønster. Et dusjforheng pynter fint opp på badet og er et element man fort legger merke til.

Du kan kjapt og enkelt friske opp badet ditt med nye flotte farger og design. Så hva liker du best? Fargerike mønster eller et enkelt og klassisk dusjforheng som passer inn i de fleste hjem? Du kan til og med matche dusjforhenget ditt med andre elementer på badet, for eksempel håndklær og badematte. Vi tilbyr også sinkbånd som du kan sette nederst på dusjforhenget slik at det henger fint hele tiden, og ikke henger og flagrer hver gang du åpner døren.

Dusjforhengene blir solgt som metervare og prisen blir vist per meter. Fordelen med å kjøpe stoff per meter til  dusjforhenget ditt, er at du slipper å få et forheng som ikke passer til dusjen eller badekaret hjemme hos deg. Ved å skrive inn det korrekte målet du trenger, får du et perfekt dusjforheng, og du slipper å bruke tid på å tilpasse det til badet ditt når du skal henge det opp. Det er alltid lurt å passe på at stoffet ikke henger helt ned på gulvet - da slipper du at dusjforhenget samler bakterier eller blir muggent. Men om det blir skittent, kan du alltid vaske dusjforhenget. Dusjforhengene fra STOFF & STIL er laget av 100% polyester. Velg deg det mønsteret du synes passer best i hjemmet ditt og kjøp det online her i nettbutikken til STOFF & STIL.

Vi skifter ofte ut sortimentet vårt slik at vi hele tiden er oppdatert på de nyeste trendene innen farger og mønster. Du kan jo også velge å ha flere dusjforheng, slik at du for eksempel kan skifte dem ut etter årstidene. Alle dusjforhengene våre har beskrivelse og vaskeanvisning på nettsiden vår.

Vi leverer innen 7-10 hverdager. Husk at du alltid kan skrive eller ringe til kundeservice hos STOFF & STIL om du trenger hjelp til valget ditt.