Dongeri

Denim i flere forskjellige kvaliteter (oz=ounce) og nyanser. Vårt utvalg spenner fra de lette denimkvalitetene (lav ounce), som er spesielt velegnet til klær, og opp til de tunge denimkvalitetene (høy ounce), som også er velegnet til hjemmet og interiør.  Legg merke til at denim alltid må vaskes før bruk på grunn av fargesmitte.

Dongeri
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Tekstilforedling | markér alle
0 valgte Bekledning | markér alle
0 valgte Bolig | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
0 valgte Materialverdier | markér alle
0 valgte Fast/stretch | markér alle
valgte Width
Gå til toppen
22 produkter vises av 22 i alt
Sortering
22 produkter vises av 22 i alt
Sortering


Her hos STOFF & STIL har vi et stort utvalg av denimstoff. Vi har flere forskjellige typer dongeri i ulike nyanser og kvaliteter, både med lav og høy ounce. Vi har lysere dongeri og mørkere dongeri. Denimstoff er tidløst og alltid på moten.

Vi har for eksempel stretch-jersey med dongeri-look – denne er god å bruke til for eksempel tights, og kan brukes både til barn og voksne. Vi har også bomulls-chambrey. Alle denimstoffene kan brukes både til å utvide garderoben med, eller for eksempel til pynteputer. De kan også brukes til sengetøy. Dongeristoff er fint til en spencerkjole eller skjørt og passer bra sammen det meste. Det er også stilig på en tøff jakke til en liten gutt.

Flere av dongeri-stoffene våre er merket med OEKOTEX 100, som godkjenner allergivennlige og kjemikaliefri tekstiler. Alle stoffene har en nøyaktig beskrivelse når det kommer til vaskeanvisning og krymping i vask, og vi kommer også med forslag til hva du kan bruke stoffet til.

Vi selger dongeristoffene som metervare og alle prisene vises per meter. Dongeristoff kan du lett mikse med andre stofftyper for å sette ditt  eget preg på hobby- og syprosjektene dine. Husk å vaske denimstoffet før bruk, fordi det lett kan smitte av farge. Dongeri kan vaskes normalt ved 40 grader.

Du kan alltid finne inspirasjon til det neste store prosjektet ditt i katalogen vår, som vi er veldig stolte av, eller her på nettsiden vår. Vi har flere mønster her, der du selv kan velge hvilket stoff du vil bruke. Du er velkommen til å bruke STOFF & STIL moodboards her på nettsiden. Der kan du navngi de forskjellige prosjektene dine og samle de varene du trenger. Slik får du lett overblikk over det du trenger, og kan kjøpe alle materialer og utstyr på samme sted.