Bomullslerret

En uunnværlig standardkvalitet som har uante bruksmuligheter innen både mote og bolig. Vi har alltid et stort fargeutvalg av denne klassiske bomullskvaliteten.

Bomullslerret
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
valgte Width
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Bekledning | markér alle
0 valgte Bolig | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 121 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 121 i alt -
Sortering


Her hos STOFF & STIL har vi et stort utvalg av farger i den klassiske bomullskvaliteten bomullslerret. Bomullslerret gir deg utallige muligheter innenfor både mote, klær og hobby. Stoffet er flott til kjoler og gensere, men kan også brukes til gardiner eller som fôr i vesker.

Bomullslerret er produsert av 100% bomull og er tett og flott vevet. Et stoff som bomullslerret krymper 5% i vask, så ta derfor det med i mattestykket når du skal sy. Det tåler vanlig vask ved 40% grader og også tørketrommel og strykejern. Bomullslerret blir solgt som metervare og alle prisene er vist per meter. Dette stoffet er enkelt å jobbe med og kan brukes til stort sett alt. Alle lerretstoffene våres er merket med OEKOTEX 100, som er den internasjonale godkjennelsen til tekstiler som ligger innenfor de anbefalte kjemiske grenseverdiene, og derfor er helt allergivennlige.

I nettbutikken vår kan du velge funksjonen ‘Skal sys som duk’, og da syr vi duken for deg og maskinen beregner automatisk sylønnen, så du får en samlet pris for duken. Vi kommer også med forslag til sytråd, så du er sikker på at den matcher stoffet. Du kan mikse bomullslerret med andre stoff som du også kan kjøpe her hos STOFF & STIL. Med STOFF & STIL moodboards har du også muligheten for å danne deg overblikket over alt du trenger til et prosjekt, og du kan lage flere moodboards med forskjellige navn.

Vi har alt du trenger av sytilbehør, og mangler du inspirasjon, kan du finne det i mønstrene våre her. Du finner også masse inspirerende elementer på nettsiden og i katalogen vår. Hos STOFF & STIL prøver vi å være med på de nyeste trendene innenfor hobby-, sy-, hekle- og strikkeprosjekter. Derfor lanserer vi nye kolleksjoner to ganger i året.

Vi står alltid klar til å hjelpe deg med å svare på spørsmålene dine, og vi leverer alle varer innenfor 7-10 hverdager. Har du planlagt flere prosjekter, kan du med fordel kjøpe alle varene på engang: Vi leverer nemlig rett på døren om du bestiller for mer enn 1000 kroner. STOFF & STIL har alt du trenger innenfor strikking, hekling, hobby- og syprosjekter og har produkter til kreative sjeler, uansett erfaringsnivå.