Blonde

I vårt blondesortiment finner du både faste og elastiske blonder. Begge typer er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger.

OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Fast/stretch | markér alle
valgte Width
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Merking | markér alle
0 valgte Bekledning | markér alle
0 valgte Kvalitet | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
0 valgte Materialverdier | markér alle
0 valgte Bolig | markér alle
Gå til toppen
29 produkter vises av 29 i alt
Sortering
29 produkter vises av 29 i alt
Sortering


La kreativiteten få utløp med Stoff & Stil

Gjør deg klar for en hel palett med vakre blonder fra STOFF & STIL. Velg mellom stretch, vevd, natur, fast, eller tosidet blonder. Det er gøy å forberede bryllupet eller andre arrangementer når man har de beste materialene på hobbyrommet. Finn favorittmaterialet ditt  til hver anledning og la deg inspirere av det store utvalget. Du kan kjøpe materiale for hele brudefølget og få kostnadsfri porto på bestillinger over 1000 norske kroner. Send en frankert returkonvolutt til STOFF & STIL, og du kan se nærmere på stoffene før du bestemmer deg. Spar både tid og penger, og finn drømmematerialene dine på en enkel måte. Skal du i gang med bryllupsforberedelsene? Lager du din egen kjole, kan du få drømmen din oppfylt og drømmekjolen akkurat slik du ønsker den med vakre blondestoff herfra. La kreativiteten få utløp med STOFF & STIL!

Her har du alt du trenger for å sette ditt eget personlige preg på hjemmet, garderoben og selskapslokalene.Det er gøy å være kreativ med materialer som fremhever din personlige stil, og det er lov å tenke ut av boksen. Her finner du et stort utvalg av vakre blonder i metervare, også i mer utradisjonelle farger. Kanskje karryfarget blondestoff med små blande kan bli en fin overdel til en søt kjole?. Bestill blondene dine sammen med andre stoff, slik at du er klar til å begynne å sy når du mottar bestillingen.

Alt syentusiasten trenger!

Her i nettbutikken inkluderer det store sortimentet vårt også engelske blonder og blonde natur, som du kan bruke til å sy søte konfirmasjonskjoler - bruk gjerne mønstrene våre som inspirasjon. De pene, elegante materialene er superfine enten du skal designe gardiner, duker eller klær. Den faste og myke kvaliteten med fine, broderte detaljer er et populært alternativ for alle som er glade i å sy. Drømmen du har for både hjem og garderobe er lett å realisere med det store utvalget av materialer hos STOFF & STIL. Uansett hvilket høydepunkt du vil feire, eller om du bare har lyst å utfordre deg selv med et nytt hobbyprosjekt, så er du alltid godt forberedt med det store utvalget vårt av blonder og utstyr. Her har vi både symaskiner, perler til pynt, tekstiltusj og stoff i lange baner. Hvis du har planer om å sy nye gardiner til jul, bør du huske å bestille varene i god tid slik at også du er sikker på å bli ferdig i tide.

Når du planlegger nye prosjekter i nettbutikken vår, kan du bruke STOFF & STIL moodboards, der du kan legge inn alle de materialene, utstyret og tilbehøret du trenger til hele hobby-prosjektet ditt. Da vet du at du har overblikket over hva du trenger, og du kan lage flere moodboards og gi dem forskjellige navn før du klikker noe hjem. På alle produktene står det grundige beskrivelser og vaskeanvisninger, så du ikke er i tvil om hvordan du skal behandle blondene dine.

Du kan handle hos STOFF & STIL i butikken eller på nettet. Bestill alt du trenger fra et stort utvalg blonder og sytilbehør, og spar portoen på ordrer over 1000 kroner! Du kan betale med kort ved bestilling eller via postoppkrav. Skap fine kreasjoner med kvalitetsmaterialer og bestill alt du trenger på en gang.