Puter

Fiberputer: Monteringsputer i flere forskjellige størrelser og former. Med lerretstrekk og fiberfyll.

Naturputer: Monteringsputer i flere forskjellige størrelser og former. Med lerretstrekk og fyll av 80 % fjær / 20 % dun.

- Putene er vakuumpakket. Etter utpakking får puten full størrelse i løpet av 24 timer.

OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Type | markér alle
0 valgte Bæreevne | markér alle
0 valgte Størrelse | markér alle
0 valgte Merking | markér alle
Gå til toppen
15 produkter vises av 15 i alt
Sortering
15 produkter vises av 15 i alt
Sortering


Lag lekre puter selv

STOFF & STIL er butikken for deg som elsker å være kreativ og skape noe selv. Her får du alt du trenger av metervarer, mønster, sytilbehør og garn. Du vil også finne et fantastisk utvalg av hobby-materialer og økologiske materialer, i tillegg til herlige juleelementer. Hos STOFF & STIL vil du finne inspirasjon som sørger for at det begynner å krible i fingrene. Enten du er nybegynner eller erfaren syerske, er det gøy å skape noe eget. Vil du sy puter til hjemmet? Lag din egen pute med et spennende STOFF & STIL kit. Har du allerede et mønster i hodet? Ja, da finner du alt du trenger av trendy materialer til å skape dine egne kreative puter her. Sy pute selv på 1-2-3 eller ta deg tid. La kreativiteten spire og lag lekre puter til hjemmet eller som gave til noen du er glad i.

Om du ikke har en egen idé til hvordan du skal sy puter, kan det lønne seg å begynne puteprosjektet med å ta en titt på STOFF & STILs inspirasjonsside. Huk av for puter, og du vil få inspirasjon og idéer til en rekke flotte design. Det som er så unikt med STOFF & STIL, er at du kan klikke på en pute du liker, og vips så har du et ferdig kit for nettopp denne puten. Alt ligger klart til prosjektet – mønster, korrekt antall metervare, tråd, knapper og fyll. Du kan selvfølgelig endre metervare og tilbehør for å skape et helt eget design. Å sy pute selv har aldri vært enklere. Så kom i gang, lag din egen pute med STOFF & STIL.

Skap ditt eget design

Når du skal sy pute, har du sikkert en idé om hvilken type pute du vil lage deg. Puter kan være så mangt. Det kan være alt fra en fin pyntepute, putetrekk til sengetøyet til en stor puff man kan sitte på i stua, eller flotte kreative dekorasjoner i form av puter. Alt dette kan du faktisk designe selv. Lag din egen pute med hjelp STOFF & STIL som gir deg inspirasjon, mønstre til å sy puter og også nyttig sytilbehør. Trenger du tilbehør til symaskinen, en saks eller et måleband, kan du også legge dette i handlekurven med det samme. STOFF & STIL tilbyr et spennende utvalg i vår kolleksjon. Velg blant fargerike metervarer med flotte dekorasjoner eller en stilig ensfarget type. Uansett hvilken stil du har, vil du garantert finne det du ønsker hos STOFF & STIL.

STOFF & STIL gir deg alt du trenger for å skape kreative puter selv, samt flotte ferdig-kit hvis du heller foretrekker det. Du velger selv hvilke farger og stoff du ønsker for din pute. Bestill hjemmefra i ro og mak, og få alt levert hjem til deg. Om kort tid kan du være i gang med et spennende nytt hobby-prosjekt.