Tilbake til listen

OdiCoat vannavvisende gel 150ml

Varen er på lager - Forventet leveringstid er 4-6 virkedager
Pr. stk.
149,00 kr
Velg Velg
stk.
Egenskaper
  • Varenr.: 29914
  • Vekt: 278 g pr. stk.
Beskrivelse

Bruk denne vannbaserte gelen til å gi stoffene dine en vannavvisende overflate. Dette vil gjøre stoffet til et voksduk-lignende materiale som er vanntett og kan vaskes i vaskemaskin.

­

Flere lag øker vanntettheten

OdiCoat gelen vil legge seg som et vannavvisende lag på stoffet. Jo flere lag du legger på, dess mer vannavvisende vil materialet bli. Bruk ett lag for å beskytte stoffet og gjøre det vannavvisende, bruk to lag for å få en coated kanvas-look. Ved bruk av tre lag får du et mer vanntett materiale med en vokset kanvas-look.

­

Enkelt å håndtere etter behandling

Når stoffet har blitt behandlet kan du enkelt klippe, rengjøre det, og sy i det. Det ferdige produktet vil være slitesterkt, og kan maskinvaskes på 30°C.

­

Ikke egnet for fluffy tekstiler

Siden gelen er ment å legges som et jevnt og dekkende lag på stoffet, er den ikke egnet for fluffy tekstiler som tykk fløyel, semsket skinn, pregede tekstiler, teddy, osv. Derfor anbefaler vi alltid å teste produktet på et lite stykke stoff i forkant av prosjektet, slik at du unngår å ende opp med et dårlig resultat.

­

Vannbasert og uten bisfenol

Dette vannbaserte og syrefrie produktet inneholder ikke bisfenol, og kan brukes til produkter som skal ha indirekte kontakt med mat, som f.eks. forklær, duker, kuvertbrikker, poser for oppbevaring av mat, osv. Men, husk at du allikevel må sørge for at mat pakkes i emballasje som er godkjent for dette før du evt. legger den i en OdiCoat-behandlet pose.

­

Hvordan man bruker Odicoat gel

Vi anbefaler å jobbe på en non-stick overflate, f.eks. en silikonmatte e.l. Påfør et tynt lag med OdiCoat med et OdiCoat-kort eller en flat pensel. La produktet tørke i ca. 20 minutter. Deretter er det klart for varmefiksering.

Sett strykejernet på lav varme uten damp og legg et bakepapir over stoffet. Stryk den OdiCoat-dekkede overflaten, og la det ferdige produktet tørke i 20 minutter. Gjenta prosessen dersom du ønsker flere lag, hele tiden med minst 20 minutters tørketid mellom hvert lag. OdiCoaten er helt ferdig tørket etter 24 timer.­

Les mer