Hobbytilbehør/dekorasjon

Hobbytilbehør/dekorasjon
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 120 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 120 i alt -
Sortering


Dekorasjoner

Liker du å pynte eller piffe opp ting du har i huset? Lager du klær eller kostymer til barnearrangement selv

Gratulerer. Du har valgt en alle tiders hobby. Her hos oss finner du det du trenger og masse inspirasjon. Sørg for å ha det du trenger til ethvert nytt prosjekt hvor det byr seg en anledning til å lage noe.

Bruk dekorasjoner

Både kostymer og andre pyntegjenstander kan forbedres med dekorasjoner. Dekorasjoner kan være så mye forskjellig. Har du blikk for det, kan nesten alt brukes på en eller annen måte. Ser du gjennom vårt utvalg er det ingen grenser for hvilke materialer vi bruker.

Styropor er for eksempel ikke bare til isolasjon. Hos oss finner du dem som kuler, hjerter, egg, kjegler og kranser. Trekk dem med stoff eller gips. Du kan også bruke dem til perlesying eller dekorasjon generelt der du tenker de måtte passe.

Sløyfer og roser i forskjellige farger og formater er andre ting du kan gjøre mye med. Vi selger dem i sateng og de kommer i små poser. Du kan nærmest krydre dem over festbordet eller feste dem på bursdagsgaven. Det er alltid en anledning for sløyfer og roser.

Til lekerommet

Vi kommer selvfølgelig ikke utenom materialet tre. Pyntegjenstander og effekter i tre bringer alltid tankene hen på naturen. Bare av den grunn gir det oss gode vibrasjoner. I vårt utvalg finner du treringer i ulike former og størrelser. De kan brukes som leketøy slik de er, eller du kan lage kjeder eller uroer over barnevogna og senga. Noen av ringene har dyreformer som elefanter eller fugler.

Når vi er inne på leketøy, kommer vi til kanskje det aller morsomste; øyne og neser. Du kan lage kosedyrene selv og komplettere dem med forståelsesfulle bamseøyne. Vi selger dem i poser. Har de fått øyne, må de også ha snuter. Lær barnet hvor på kroppen øyne og nese sitter ved hjelp av ditt egetproduserte kosedyr.

Dekorasjon til dåp

Det er morsomt å gjøre noe ekstra ut av dåpen med egne dekorasjoner. De vil også fremkomme på bildene som evige minner.

Bruk dekorasjoner fra Stoff & Stil og lag dine egne kombinasjoner. Styropor figurer kan leke i omgivelser av treringer med søte bamseøyne på seg. Da har vi ennå ikke snakket om hva du kan få til med tubestrikk, bjeller og bindegarn.

Hva du kan bruke til barnedåpen, kan selvsagt også brukes til andre begivenheter. Vi tenker på barnets første fødselsdag. Husk at du en dag skal bla tilbake i fotoalbumene og minnes.

Andre ting som pynter opp

Vi har som mål at du skal finne alt til du trenger til din hobbyvirksomhet her hos Stoff & Stil. Varer som er uunnværlige med hensyn til dekorasjoner er selvfølgelig maling, farger og lim. Sett farge på festen og tilværelsen for øvrig ved å finne de riktige fargene her hos oss.

Bestiller du for mer enn 1 000 kroner får du fri frakt, hvis du forhåndsbetaler med kort.