Broderi

Her finner du et stort utvalg av broderigarn av høyeste kvalitet. Alt farget garn er 100% bomull, og alt metallisk garn er 100% polyester. Hver dukke består av 6 lett delbare tråder. Bruk en eller flere tråder, avhengig av hvilken effekt du ønsker.

Bemerk: Alt broderigarn fra STOFF & STIL er farge- og vaskeekte. Hver stk. (dukke) veier ca 2g og er 8 meter.

Broderi
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 88 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 88 i alt -
Sortering


Alt du trenger når du skal brodere

Elsker du å brodere, eller vurderer du å begynne med det? Da har du kommet til riktig sted. Hos STOFF & STIL finner du nemlig et stort utvalg av alt du trenger når du skal brodere din neste pute eller ditt neste håndkle med vakre sommerblomster i fantastiske farger.

Det er mange måter å brodere vakre og forskjellige ting på når du skal i gang med det neste prosjektet ditt. For eksempel kan det være helt naturlig å brodere en duk som kanskje skal brukes til en spesiell anledning. Det kan være til barnedåp eller til konfirmasjon. Det har også blitt moderne igjen å ha puter med broderi. Så nå kan du slå deg løs med fine korssting.

Brodering er det nye store

Broderi har fått sin egen renessanse, for nå har det i høyeste grad blitt moderne å brodere mange forskjellige ting. Det er også i tråd med trenden i samfunnet hvor det handler om gjenbruk og å tenke bærekraftig.

Derfor finner du alt du trenger når du skal brodere hos STOFF & STIL. Vi har for eksempel et stort utvalg av garn i mange fine farger, slik at du kan lage vakre, fargerike kreasjoner. Vi har også et utvalg av forskjellige nåler, slik at du finner nålen som passer til det du skal brodere.

Hvis du ikke har noe du vil brodere på selv, kan vi også hjelpe deg med det. Vi har for eksempel et lekkert frottehåndkle fra Aida, slik at du kan lage vakre håndklær som du kan pynte opp baderommet med. Vi har også Aida-stoff i flere forskjellige farger, slik at du selv kan velge den fargen som passer best.

Ta en titt på utvalget vårt, og bestill det du mangler for å kunne brodere. Hvis du er i tvil om hva du bør velge, er du alltid velkommen i en av butikkene våre, hvor våre dyktige medarbeidere gjerne hjelper deg i gang med dine kreative evner.