Hobby

Hobby
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Merking | markér alle
0 valgte Oppmerksom | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 807 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 807 i alt -
Sortering


Her hos STOFF & STIL har vi et kjempestort utvalg av hobbyartikler. Vi bestreber oss alltid på å ha alt du trenger, slik at du kan kjøpe alt som er nødvendig til hobbyprosjektene dine på samme sted, i stedet for å lete i flere butikker. Vi har alt fra tekstiltusjer, filt-girlander, perler til smykker og tekstilmaling til lim og pynt. Hobbyproduktene kan du bruke sammen med de andre produktene fra STOFF & STIL  - for eksempel garn og metervarer.

Lag for eksempel en fin strikket puff eller en flott pyntepute til sofaen. Du kan også sy en ensfarget bluse eller t-skjorte, som du eller barna dine kan sette sitt eget preg på med en tekstiltusj eller tekstilfarge. Du kan også piffe opp antrekk med paljetter, strassteiner og nagler.

Vi har håndtak til den nye strikkede vesken din og fyll til diverse puter. Du finner også strykestoff og ting til skofremstilling i sortimentet vårt. Så nå kan du oppdatere hobbykolleksjonen din slik at du er klar for et nytt hobbyprosjekt. Kanskje du vil lage din egen julepynt i år? Da finner du produktene du trenger her.

Med STOFF & STIL moodboards kan du navngi dine egne prosjekter og samle de varene du trenger for å fullføre hobbyprosjektene dine. STOFF & STIL har også mange mønster her, hvor du kan hente inspirasjon. Hos STOFF & STIL vil vi gjerne være oppdatert på alt innen hobby, og derfor tilføyer vi hele tiden artikler i vårt sortiment og sørger for variasjon og tidsriktige trender. Alle produktene har nøyaktige beskrivelser, slik at du vet hva du bestiller.

Hos STOFF & STIL henvender vi oss til deg som er kreativ - uansett om du har laget kreative produkter i mange år, eller om du er nybegynner. Vi leverer fraktfritt om du bestiller for 1000 kroner eller mer og betaler med kort. Vi leverer innen 7-10 hverdager.