Konkurransevilkår – Vinn 6 metervarer til en verdi av 895 NOK


Denne konkurransen arrangeres av STOFF & STIL, Birk Centerpark 4, 7400 Herning, CVR 73266319.

Ved å delta i konkurransen godtar du disse vilkårene.


Når du melder deg på konkurransen, samtykker du samtidig til å motta nyheter fra STOFF & STIL på e-post, og du får en e-post som bekrefter at du deltar i konkurransen sammen med STOFF & STILs nyheter som e-post (med mindre du allerede abonnerer på nyhetsbrev fra oss).

Konkurransen er ikke kjøpsbetinget og varer fra 24/06/2019 – 08/07/2019.


Når du abonnerer på nyhetsbrev fra STOFF & STIL, deltar du automatisk i trekningen. Premien har en verdi på 895 NOK. Det trekkes 3 premier og konkurransen holdes i 13 land.


Premien kan ikke veksles i kontanter eller annet.

Vinneren trekkes ut senest 16.07.2019.


Vinneren blir kontaktet på den e-postadressen som ble oppgitt ved påmelding. Hvis vinneren ikke svarer på e-posten fra STOFF & STIL innen 14 dager etter at e-posten blir sendt, har STOFF & STIL rett til å trekke en ny vinner.

Ved å delta på konkurransen gir du også ditt samtykke til at STOFF & STIL kan offentliggjøre navnet ditt på nettstedet sitt, i nyhetsbrev, på sosiale medier og i alle våre butikker hvis du er den heldige vinneren.


STOFF & STIL forbeholder seg retten til å stoppe/utsette konkurransen helt eller delvis hvis det oppstår problemer som utgjør en fare for konkurransens integritet. Dette vil gjøres hvis det oppstår tekniske eller juridiske årsaker til at konkurransen ikke kan gjennomføres på en forsvarlig måte.