Baby alpaca

Et litt kraftigere garn i lekker 100% baby alpaca. Klassisk fargeutvalg i naturlige melerte nyanser. Særlig godt egnet til gensere, luer og skjerf, for ikke å nevne puter og pledd.

Soft
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Heklenål str. | markér alle
0 valgte Strikkepinner str. | markér alle
0 valgte Strikkefasthet | markér alle
0 valgte Løpelengde | markér alle
0 valgte Tørketromles | markér alle
0 valgte Stryking | markér alle
0 valgte Rens | markér alle
0 valgte Tåler bleking | markér alle
0 valgte Brand | markér alle
Gå til toppen
24 produkter vises av 24 i alt
Sortering
24 produkter vises av 24 i alt
Sortering


Hos STOFF & STIL finner du masse deilig garn til diverse kreative prosjekter. Blant annet finner du et spennende utvalg av baby alpakka-garn. Det er et litt kraftigere garn av 100 % baby alpakka. Utvalget inneholder farger i naturlige melerte nyanser.

Hva kan man bruke baby alpakka til?

Baby alpakka er spesielt velegnet til gensere, luer, skjerf, puter og pledd. Det har løpelengde på ca. 60 meter / 50 gram.

Det er et vakkert og mykt garn. I tillegg er det inntil fem ganger varmere en vanlig ull. Garnet har en fantastisk evne til å isolere og holde på varmen, slik at du kan holde kulden ute. Det som er enda bedre, er at baby alpakka ikke stikker og klør, slik som ull kan gjøre. Derfor er det et garn som er veldig mykt, behagelig og varmt.

Baby alpakka er det naturlige valget når du skal strikke vintergensere til deg selv og familien. I tillegg vil tingene du strikker eller hekler av baby alpakka, bli lette, siden fibrene i garnet inneholder mikroskopiske luftlommer, noe som gjør garnet veldig lett. Derfor vil du ikke oppleve at tingene du lager av garnet, blir tunge å bruke. Baby alpakka er også velegnet til blant annet veving, håndstrikking og maskinstrikking. Garnet kan utformes på forskjellige måter, og det er tilgjengelig i mange forskjellige kvaliteter, noe som gjør at du får en rekke valgmuligheter.   

Bli inspirert

På STOFF & STILs nettside er det lett å bli inspirert. Hvis du har lyst til å lage noe med baby alpakka-garnet, men ikke vet hva du vil lage, kan du finne inspirasjon hos oss. Hvis du klikker på hver enkelt variant av baby alpakka-garn, vil du få se en idé til noe som er strikket med det aktuelle garnet.

I tillegg får du også mer informasjon om garnet og hvordan du bør ta vare på det. Her finner du blant annet informasjon om hvordan garnet skal vaskes og tørkes, garnets strikkefasthet, løpelengde og mye annet. Det er veldig bra å få denne informasjonen, siden man lett kan bli i tvil om hvordan man for eksempel skal vaske garnet. Du kan også hente inspirasjon i STOFF & STILs nettkatalog, hvor vi viser frem de nyeste trendene, fargene og ideene.

Hos STOFF & STIL kan du kjøpe alt du trenger til ditt neste kreative prosjekt med baby alpakka-garn.

Vær kreativ med baby alpakka

Baby alpakka kan, som nevnt tidligere, brukes til mange forskjellige ting. Er du fortsatt i tvil om hva du skal strikke/hekle med garnet?

I så fall finner du flere hekle- og strikkeoppskrifter hos STOFF & STIL. Disse er delt inn etter vanskelighetsgrad, slik at du kan velge den oppskriften som passer for deg og ditt nivå. Du finner blant annet oppskrifter på babytepper, halser, flamingo, gensere, cardigans, sminkepunger og mye annet.

Du kan strikke eller hekle ting til deg selv, familie og venner, samt gaver til din kjære. Uansett hvem som skal få det, eller hva det skal være, hjelper vi deg gjerne i gang med ditt nye, kreative hobbyprosjekt.