Garn
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Heklenål | markér alle
0 valgte Strikkepinner | markér alle
0 valgte Strikkefasthet | markér alle
0 valgte Løpelengde | markér alle
0 valgte Garn materialverdier | markér alle
0 valgte Merking | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 234 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 234 i alt -
Sortering


Garn – slipp kreativiteten løs

I dag er det lettere enn noen gang å kjøpe ferdigstrikkede gensere. Det tilbys massevis av ferdigstrikkede plagg, og denne typen kan også være veldig deilig og behagelig – men det er noe mer personlig og unikt med hjemmestrikkede ting. Det kan hende du har lyst til å glede barnebarnet med en søt og personlig gave i form av en hjemmestrikket genser eller et par deilige kosesokker?

Det kan også hende at du har gode ideer til en deilig og varm lue med tilhørende varme votter for vinteren i Norge? Strikkegarn kan brukes til mange prosjekter – det er bare fantasien som setter grenser. Garn kan brukes til klær, men også i innredningen. Hvis sofaen trenger en oppfriskning, kan du strikke eller hekle flotte, nye puter – og kanskje et deilig ullteppe til de koselige kveldene foran TV-en? På denne siden finner du et stort utvalg av det beste garnet. Du trenger ikke å lete mer – kjøp garnet til det kreative prosjektet ditt allerede i dag.


Smart å vite før du handler

Før du begynner å lete etter det riktige garnet til ditt nye kreative prosjekt, er det smart å finne ut hvilken garntype som er best egnet til formålet. Trenger du bomullsgarn, ull, akryl eller tykt garn til det neste strikke- eller hekleprosjektet? Det er lurt å finne ut hvilket garn som passer best til det nye, kreative prosjektet ditt.

Derfor bør du også vurdere ting som hvor mange grader prosjektet skal kunne vaskes på, og om garnet skal kunne strykes. Det er stor forskjell på hva de forskjellige garntypene tåler, og det er også stor forskjell på hvordan de føles mot huden. De mest behagelige garntypene er naturligvis også de minst praktiske. I tillegg trenger du det riktige utstyret til prosjektet. Under hvert produkt finner du informasjon om hvilke strikkepinner eller hvilken heklenål som passer best til den aktuelle garntypen. På denne siden finner du et stort utvalg av garn av alle typer. Uansett om du trenger tykt, tynt eller et helt annet garn, så finner du det her. Vi har et stort utvalg av garn i forskjellige materialer og farger, slik at du kan finne det riktige garnet på nett. I tillegg har vi tilbehør og utstyr hvis du mangler riktig heklenål eller strikkepinne. Kjøp garn på nett til den beste prisen i dag, så kan du snart begynne på prosjektet ditt.  


Forskjellige typer garn hos STOFF & STIL

På denne siden finner du et stort utvalg av kvalitetsgarn i mange forskjellige typer og farger. Vi har alt fra sort, hvitt, blått og rødt til ulike nyanser av grønt og grått – noen av dem til og med i blandede farger. Det lar deg kombinere på tvers av de ulike typene slik at du kan strikke helt unike klær. Garnene våre er tilgjengelig i mange forskjellige kvaliteter. Du kan kjøpe garn av merinoull, babyull, økologisk ull, mohair, bomullsgarn og mange andre typer. Alle garntypene har sine egne egenskaper. I forhold til vanlig ull er for eksempel merinoull mykere og har finere fibre, noe som gir en helt annen og mer silkeaktig tekstur.

Samtidig er merinoull mildere mot huden, og du slipper den «stikkende» følelsen som ull ellers ofte er kjent for. Babyull sier seg selv – det er en ekstra myk og deilig ull av den fineste kvalitet. Den holder babyen varm og fornøyd uten å irritere huden. Mohair er en av de mest luksuriøse ulltypene. Den er nesten skinnende, og i tillegg er den elastisk med god slitestyrke. Samtidig er den fjærlett, men fortsatt like varm og anvendelig som andre typer ull. Bomullsgarn er en vanligere garntype, og derfor er det den som brukes oftest. Denne typen garn er perfekt til både varme vintergensere og luftige sommerklær, og det er en av garntypene som tåler å kokes, noe som gjør den ekstra praktisk – spesielt til barneklær.


Kjøp på denne siden

Velg favorittgarnet ditt, og kom i gang med strikkeprosjektet. Hvis du kjøper et større parti, får du gratis frakt hvis du forhåndsbetaler. Vi leverer i løpet av 7–10 dager, og vi leverer til nærmeste postkontor. Vi ønsker deg velkommen til STOFF & STILS univers av kreativt utstyr. Skreddersy stilen og interiøret ditt med hjemmelagde ting, eller overrask noen du er glad i med en ny utgave av favorittgenseren deres. Med vårt enorme utvalg av garn finnes det ingen grenser for hva du kan gjøre. Vi gleder oss til å få bestillingen din.