Garn

Garn
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Heklenål | markér alle
0 valgte Strikkepinner | markér alle
0 valgte Strikkefasthet | markér alle
0 valgte Løpelengde | markér alle
0 valgte Merking | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 418 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 418 i alt -
Sortering


Hvis du leter etter garn på nettet, har du kommet til rett sted. Her i nettbutikken til STOFF & STIL har vi alt du trenger av garn til gode og billige priser.  

Hos oss får du billig garn. Vi har flere ulike typer ull og bomull i mange fine farger. Her i nettbutikken kan du bli inspirert og kjøpe både garn og strikkeutstyr til ditt neste prosjekt. Her hos STOFF & STIL er vi stolte over å kunne tilby deg de beste produktene. Vi vet hvor viktig det er med god kvalitet når du bruker mange timer på hobbyen din. Garnet vårt finner du ikke andre steder, fordi det er vårt helt eget merke. Vi gjør det tilgjengelig for kundene våre ved å selge det her til gode og konkurransedyktige priser, fordi vi vil tilby alle kreative sjeler utstyr i beste kvalitet.

Her hos oss finner du det du trenger - enten du vil ha tak i varm ull til den kalde vinteren eller garn til en lett sommerjakke, finner du det her hos oss. Hos STOFF & STIL har vi også organisk garn som lever opp til GOTS (Global Organic Textile Standard), laget av råvarer som er 100% økologiske.

Strikker du til baby, har vi også deilig myk baby-alpaca i flere fine farger, eller Baby Wool til de søte små. Av bomull tilbyr vi blant annet den kraftige garnsorten Cotton Tube eller Cotton String-bomullsgarn i kule farger. Bomull er svært slitesterkt og kan brukes til mange forskjellige typer strikking og hekling.  

Vi har også andre garntyper, for eksempel lin- eller akrylgarn. Hvis du vil strikke i ull, har vi herlig, mykt Merino Wool-ullgarn, Cameleon-ull som gir et litt rustikt utseende, men også finere ull til mer elegante prosjekter. Eller hva med nydelig mohair-garn?

I tillegg til garn finner du også alt det utstyret og tilbehøret du trenger: Strikkepinner og heklenåler i mange forskjellige typer og størrelser, slik at du kan velge hvilket preg du vil sette på de kreasjonene du tryller fram. Alle produktene i nettbutikken vår har en utførlig beskrivelse, så du vet alltid akkurat hva du kjøper, og de kan også lede deg det riktige garnet eller de strikkepinnene eller heklenålene du trenger.

Husk at vi i nettbutikken til STOFF & STIL alltid gir mengderabatt på garn, om du kjøper ti nøster eller mer.