Garn

Garn
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Heklenål | markér alle
0 valgte Strikkepinner | markér alle
0 valgte Strikkefasthet | markér alle
0 valgte Løpelengde | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises av 397 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 397 i alt -
Sortering


Garn, strikkepinner og heklenåler

Til ditt prosjekt trenger du selvfølgelig garn. Hvis du skal strikke må du ha strikkepinner. Er det hekling som skal til for å fullføre ditt verk, bruker du heklenåler. That`s it.

Men det er mange forskjellige typer eller variasjoner av garn, pinner og nåler. Rett type velges for det enkelte prosjekt, og det bør også være samsvar mellom dem. Men hvis dette høres komplisert ut for nybegynneren, er det feil. Det er veiledninger både i mønstre og på de forskjellige garntypene for hvilke garn eller utstyr som passer for forskjellige prosjekter.

Her følger en liten oversikt over hva du har å velge mellom.

Velg ditt garn med omhu

Vi tenker gjerne først på fargen når det gjelder garn. Den delen finner du sikkert ut av selv.

Men det er forskjeller i tykkelse. Deretter må du ta hensyn til hvor behagelig det skal være mot huden, og om det skal tåle kokvask og stryking. Du får god veiledning her ved å lese indikasjonene på de forskjellige garntypene for hva det tåler og ikke tåler.

Av de forskjellige typene er bomullsgarn det vanligste. Det er enkelt å jobbe med, og derfor populært blant nybegynnere og ikke fullt så øvede. Det passer til gensere, sommerklær og tåler gjerne å kokes.

Strikkepinner og heklenåler

Genseren eller duken lager seg ikke selv. Det er heller ikke meningen i et hobbyprosjekt. Men vi har et stort utvalg av heklenåler og strikkepinner.

Nålen eller pinnen som skal brukes, vil være angitt i mønsteret. Bemerk at hvis du bruker utenlandske oppskrifter, kan de ha noe andre mål. Garnet du kjøper vil også gi en indikasjon på hva du trenger for å jobbe med det.

Bestill garn og ekstrautstyr på nett hos STOFF & STIL

Finn mønsteret, garnet, pinnene eller nålene du trenger til ditt prosjekt her på siden. Klikk og bestill og du har det du trenger i løpet av 7-10 dager. Kjøper du for over 1 000 kroner med betalingskort, er det portofritt.