Strikkepinne

Det trenger aldri bruke dårlige strikkepinner! Se det store utvalget her – blant annet i innovative og vakre design fra tyske addi, som lager alt fra rundpinner til jumperpinner, strømpepinner og smarte trio-pinner i forskjellige materialer. They’re all so cool!

Strikkepinne
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Størrelse (mm) | markér alle
0 valgte Type | markér alle
0 valgte Brand | markér alle
valgte Lengde (cm)
Gå til toppen
60 produkter vises av 220 i alt -
Sortering
60 produkter vises av 220 i alt -
Sortering


FRAYA har et stort utvalg av strikkepinner i forskjellige typer, materialer og størrelser. Så uansett om du er nybegynner eller erfaren strikker, har vi noe for deg.

Vi selger bambuspinner, jumperpinner, strømpepinner og rundpinner fra ADDI i alle de størrelsene du trenger. Pony er et tysk merke, og de har spesialisert seg i å produsere strikkepinner, heklenåler og utstyr til kreative prosjekter som er i høye kvalitet og gode ergonomi.  

Valget av riktige strikkepinner avhenger av hva du skal strikke og typen og tykkelsen på garnet du strikker med – men det kommer selvfølgelig også an på dine egne preferanser. Kanskje du best liker å strikke med aluminiumspinner, eller kanskje du er vant til å bruke de mer naturlige bambuspinnene. Fordelen ved bambuspinner er at de er enkle å jobbe med på grunn av den glatte overflaten, der maskene glir lett. Bambuspinner er gode til løsstrikking, og er også et bra sted å starte om du er nybegynner. Bambuspinner avgir også varme når du jobber med dem, noe aluminiumspinner ikke gjør, og kan derfor være behagelige å bruke, om du ikke liker den kalde følelsen av metall.

Hvis du strikker mye, vet du like godt som oss hvor viktig strikkeverktøyet er, og at utstyret utgjør mesteparten av strikkeopplevelsen. Derfor må man ha strikkeutstyret på plass når man går i gang. Gode pinner er essensielle, og derfor har FRAYA valgt ut de aller beste strikkepinnene til det neste strikkeprosjektet ditt. Alle pinnene i nettbutikken vår er av høy kvalitet og til svært gode priser – bedre blir det ikke.

Hos FRAYA kan du også kjøpe alt du trenger av garn til det neste strikkeprosjektet ditt, enten det er stort eller lite. Her inne i nettbutikken til FRAYA har du mulighet for å lage ditt eget moodboard. Her kan du navngi hvert prosjekt og legge til de varene du trenger for å komme i gang, slik at du har alt samlet på samme sted.