Tough

70% ull. 30% polyamid

Take a walk in my socks – the toughest in town! TOUGH FRAYA er et godt, muskuløst ullgarn som får ekstra styrke fra polyamid – på den måten vil ikke hælen og stortåen slite seg ut av dine nystrikkede, tykke kosesokker med det samme. Du kan selvfølgelig også lage en lun genser av garnet, det tåler nemlig ullvask i maskinen – smart, ikke sant?

​​​​​​​​​​​​​​Garnet har en løpelengde 78 m per 50 g. Den veiledende strikkefastheten er 20 masker x 22 pinner til 10 cm på 4,5 mm pinne

Tough
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
Gå til toppen
3 produkter vises av 3 i alt
Sortering
3 produkter vises av 3 i alt
Sortering


TOUGH FRAYA

TOUGH FRAYA er et godt, muskuløst ullgarn som får ekstra styrke fra polyamid. Garnet består av 70% ull og 30% polyamid – på den måten vil ikke hælen og stortåen slites ut på et par av dine nye, strikkede, tykke kosesokker med en eneste gang. Du kan selvfølgelig også lage en lun genser av garnet. Det tåler selvsagt ullvask i maskinen – smart, ikke sant?

SOKKEGARN

Her på siden finner du sokkegarn til tykke sokker, også kjent som raggsokkgarn. Garnet har høy kvalitet og finnes flere forskjellige farger fra FRAYA. Med sokkegarn i flere farger får du uendelig med muligheter for å lage morsomme, enkle, flerfargede, mønstrete eller ensfargede sokker.

Sokkegarnet TOUGH FRAYA består av 30 % polyamid og 70 % ull, noe som sørger for både en myk og lekker komfort i tillegg til god slitestyrke.

Det burde med andre ord være en god mulighet for å lage et par sokker som passer til deg og din stil, eller som passer stilen til den du strikke til. Med sokkegarnet TOUGH FRAYA kan du være sikker på at sokkene holder lenge.

FORSKJELLIGE FARGER

Hos FRAYA kan du velge mellom forskjellige TOUGH FRAYA-melerte farger som passer perfekt til både kvinner og menn. Du kan velge mellom TOUGH FRAYA i jaktgrønn, TOUGH FRAYA i lys grå og TOUGH FRAYA i mørk grå, alle med en løpelengde på 78m/50g.

​​​​​​​Enten du vil strikke sokker med et helt enkelt, ensfarget og rent utseende, eller du vil strikke sokker med flere farger og mønstre, så har du flere alternativer å velge mellom. De er bare å la strikkepinnene løpe.