Strong

100% akryl

When you need a strong and long-lasting yarn for your projects – da er dette garnet svaret på bønnene dine. STRONG FRAYA holder både fargen og fasongen, og har en flott shine. Dette passer perfekt til julekuler, nisser eller morsomme pomponger, eller til alle de andre spennende idèene du drømmer om.

Garnet har en løpelengde 340 m per 100 g. Den veiledende strikkefastheten er 24 masker x 30 pinner til 10 cm på 3-3,5 mm pinne

Strong
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Strikkepinner str. | markér alle
0 valgte Strikkefasthet | markér alle
0 valgte Løpelengde | markér alle
Gå til toppen
20 produkter vises av 20 i alt
Sortering
20 produkter vises av 20 i alt
Sortering


STRONG FRAYA

Har du planer om et prosjekt som krever et sterkt og slitesterkt garn– da er dette garnet svaret på bønnene dine. STRONG FRAYA holder både fargen og fasongen. Det har en slitesterk farge som gjør at den holder seg lenge. Garnet passer perfekt til julekuler, nisser eller morsomme pomponger, i tillegg til alle de andre spennende idéene du drømmer om.

Akrylgarnet STRONG FRAYA har flere bruksområder.

Her på siden finner du et stort og flott utvalg av akrylgarnet STRONG FRAYA. Akrylgarnet STRONG FRAYA er et kunstig kvalitetsgarn som vanligvis er billigere enn økologisk garn. Akrylgarn er laget av syntetiske fibre, også kjent som kunstige og oljebaserte fibre. Det er delte meninger om bruken av akrylgarn, men det er likevel en garnkvalitet som er mer populær enn noen gang før. Det er flere forskjellige årsaker til det, blant annet har akrylgarn et bredt spekter av praktiske funksjoner og fordeler.

STRONG FRAYA er slitesterkt og bevarer fargene.

Akrylgarnet STRONG FRAYA er en garntype som er enkel å jobbe med. Spesielt hvis du elsker å strikke og hekle. Det er praktisk talt uendelige muligheter når det gjelder strikking og hekling med akrylgarnet STRONG FRAYA Tilhengere av garnet roser spesielt garnkvaliteten for å være slitesterk og ha god holdbarhet. Materialet kan vaskes igjen og igjen uten at det påvirker farge, passform og holdbarhet negativt.

Akryl har også den distinkte fordelen av å være et allergivennlig materiale. Hvis du skal strikke eller hekle klær til en allergiker, vil det være nærliggende å bruke akrylgarn Med strikkede plagg av akrylgarnet STRONG FRAYA behøver du ikke å bekymre deg for kløe eller irritasjoner.

Her på siden kan du få STRONG FRAYA i 100 % akryl, og man kan også kombinere akryl med andre garnkvaliteter. Garnet fungerer spesielt bra med for eksempel bomullsgarn som COLOURFUL FRAYA, noe som resulterer i en god garnkombinasjon med mange bruksmuligheter.