Merry

100% merino ull

Garn av fin ull fra merinosau – so soft that you can feel nothing but merry! Du kan bruke garnet til prosjekter fra innerst til ytterst, og nyte ullens aller ypperste egenskaper: varme, pusteevne og fleksibilitet i strikken. På denne måten kan du skjemme bort alle du vil, fra nyfødte babyer til gamle onkler – med cardigans, gensere eller luer.

Garnet har en løpelengde 100 m per 50 g. Den veiledende strikkefastheten er 18 masker x 25 pinner til 10 cm på 4,5-5,5 mm pinne

Merry
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Heklenål str. | markér alle
0 valgte Strikkepinner str. | markér alle
0 valgte Strikkefasthet | markér alle
0 valgte Løpelengde | markér alle
Gå til toppen
20 produkter vises av 20 i alt
Sortering
20 produkter vises av 20 i alt
Sortering


MERRY

100% merino ull

Garn av fin ull fra merinosau – så myk at du ikke kan annet enn å smile! Du kan bruke garnet til prosjekter fra innerst til ytterst, og nyte ullens aller ypperste egenskaper: varme, pusteevne og fleksibilitet i strikken. På denne måten kan du skjemme bort alle du vil, fra nyfødte babyer til gamle onkler – med cardigans, gensere eller luer.

MERINOULLA

Vårt MERRY merinogarn er en helt unik type ull som kommer fra australsk merinosau. Denne ullen er mykere og tynnere enn vanlig ull, og derfor brukes den ofte til blant annet undertøy. Merinoullen du finner på denne siden, er naturligvis 100 % mulesing-fri, noe som er din garanti for at sauene ikke har lidd skade.

MERINOGARN AV ALLE SLAGS

På denne siden finner du et stort utvalg av tykt merinoullgarn. FRAYA har merinoull i mange forskjellige farger, slik at du kan sette det sammen slik du vil. Bruk de dusere fargene til å strikke noe deilig til vinterhalvåret, og bruk de litt friskere fargene til å sette en ekstra spiss på våren og sommeren. Hvis det ikke er merinoull du er ute etter denne gangen, finner du også en rekke andre typer ull hos FRAYA. Vi har både baby-ull, fin ull, økologisk ull og flere andre typer. Alle har sine egne egenskaper – ull er ikke bare ull.

Hvis du skal begynne på et nytt strikke- eller hekleprosjekt, vil FRAYA gjerne hjelpe deg i gang. Vi har alt du trenger av både garn og utstyr, slik at du får en god start. I tillegg har vi en e-merkesertifisert nettbutikk, noe som gir deg en rekke fordeler og større sikkerhet som kunde.