Colourful

100% bomull. cotton 8/4

Et tappert og godt bomullsgarn som dette skal man ikke kimse av. Fargeutvalget er naturligvis et speilbilde av hele regnbuen, ’cos we all need a bit of colour to celebrate! Bruk det f. eks. til kluter, barnestrikk, eller til å hekle en hel dyrehage til bestemors lille gullklump – he will love you! 

Garnet har en løpelengde 170 m per 50 g. Den veiledende strikkefastheten er 28 masker x 38 pinner til 10 cm på 2,5-3 mm pinne

Colourful
OK Nullstill Filtrer etter Nullstill
0 valgte Farge | markér alle
0 valgte Heklenål str. | markér alle
0 valgte Strikkepinner str. | markér alle
0 valgte Strikkefasthet | markér alle
0 valgte Løpelengde | markér alle
Gå til toppen
52 produkter vises av 52 i alt
Sortering
52 produkter vises av 52 i alt
Sortering


COLOURFUL

100% bomull, i 8/4

Et tappert og godt bomullsgarn som dette skal man ikke kimse av. Fargeutvalget er naturligvis et speilbilde av hele regnbuen, passer perfekt til festlige strikkeprosjekter. Bruk det for eksempel til kluter, strikk til barn, eller til å hekle en hel dyrehage til bestemors lille gullklump – De vil bli kjempeglade for det.

BOMULLSGARN FRA FRAYA TIL ALLE FORMÅL

Hos FRAYA kan du kjøpe COLOURFUL bomullsgarn 8/4 til alle strikke- og hekleprosjektene dine. Bomull er et trygt valg hele året. Den er flott å se på, utrolig behagelig mot huden og den er praktisk og holdbart. Selvfølgelig forutsatt at du vasker og behandler den på riktig måte. På denne siden finner du bomullsgarn i alle regnbuens farger, og ofte på tilbud – fra grått, brunt og blått, som er et naturlig valg når du skal strikke om høsten, til gult, grønt og rødt, som er perfekt til en lett sommertopp.

KJØP BOMULLSGARN HOS FRAYA

Hvis du vil sikre et godt resultat til gode priser, er bomullsgarn alltid det naturlige valget. Bomull er tilgjengelig i mange forskjellige varianter og som blandingsprodukt. Hvis du trenger mer varme i de kalde månedene, har vi også en god blanding av bomull og ull. Mulighetene er mange, og du trenger bare å bestemme deg for hvilken type som passer best for deg og det du vil lage.