My yarn reflects my mind! FRAYA er friendly, colourful, cosy – og mye, mye mer. Utforsk garnene, opplev eksplosjonen av farger, og finn massevis av ideer til dine neste prosjekter.

44% baby alpakka. 32% fine merino ull. 22% polyamid. 2% viskose

happy

se mer

100% økologisk bomull

soft

se mer

70% super kid mohair. 30% silke

friendly

se mer

60% kid mohair. 40% akryl

fluffy

se mer

100% økologisk bomull

conscious

se mer

100% økologisk ull

warm hearted

se mer


45% mohair. 25% akryl. 30% polyamid

fine

se mer

100% ull

mindful

se mer

50% ull. 40% akryl. 10% alpaca

comfy

se mer

70% ull. 30% polyamid

steady

se mer

70% ull. 30% polyamid

tough

se mer

100% ull

warm

se mer

65% ull. 25% baby alpakka. 10% mikrofiber

cosy

se mer

100% bomull. cotton 8/4

colourful

se mer

100% bomull. cotton 8/8

honest

se mer

75% bomull. 25% uld

blended

se mer

100% akryl

strong

se mer

100% merino ull

merry

se mer

100% merino ull. Superwash

lovely

se mer

100% ull. superwash

sensible

se mer

55% bomull. 45% polyamid

cheerful

se mer

70% bomull. 30% polyamid

hooked

se mer

66% viskose. 34% polyester

shiny

se mer

65% polyester. 35% bomull

reflecting

se mer

100% polyester

twinkly

se mer

60% polyester. 40% nylon

sparkling

se mer


Garn

Hvordan vi kler oss bestemmes ofte av mote og årstidene, og begge er kjent for å være i stadig endring. Imidlertid er det en type klær som aldri går av moten og som kan brukes hele året i forskjellige former og modeller – nemlig strikketøy. Her i vår nettbutikk selger vi strikkegarn for alle årstider, til alle anledninger og til enhver stil.

Enten du vil ha vakkert ullgarn, slitesterkt sokkegarn, mykt bomullsgarn, lett silke- og mohairgarn eller allsidig akrylgarn, så har FRAYA det du leter etter. Og som en ekstra bonus kan du kjøpe det billig!

Hold deg varm om vinteren

Med den norske høsten og vinteren kommer snø, sludd, kald vind og minusgrader. Hvis du, som så mange andre, også liker å holde deg varm, er du bare et klikk unna garnet du leter etter. I vårt utvalg av strikkegarn som holder deg ekstra varm, finner du blant annet ullgarn som holder deg varm på selv de kaldeste vinterdagene.

Hvis du vil strikke fine varme klær og tilbehør, som samtidig føles ekstra skånsomme og myke mot huden, finner du garantert det du er ute etter i utvalget vårt av bomullsgarn. Bomullsgarn er spesielt egnet for babyer og personer med sensitiv hud.

Vi selger også anvendelig og slitesterkt akrylgarn som kan holde voksne og barn varme i mange år. Akrylgarnet kan vaskes ved lave temperaturer og beholder både farger og form vask etter vask. Garnet er både lett og komfortabelt å jobbe med, og er elsket av både nybegynnere og erfarne.

Garn til sommerbruk

Det fine med strikking er at det også er en hit om sommeren. Med fint og lett strikkegarn kan du strikke deg et lett sjal eller luftig poncho til de lange og lyse nettene. Her selger vi billig silke- og mohairgarn, noe som er perfekt til akkurat dette formålet. I tillegg til de luftige og myke egenskapene, har disse kvalitetene samtidig et fint og elegant utseende som passer til enhver anledning.

Hvis du vil at sjalene, ponchoene eller lignende skal være ekstra luftige, anbefales det at du bruker ekstra tykke strikkepinner, som også kan kjøpes billig i vår nettbutikk. Disse bidrar til et resultat som vil lune deg uten å føles tungt eller tett.

Finn inspirasjon

De fleste strikkeentusiaster har overhodet ingen problemer med å finne på noe å strikke, men det kan allikevel være godt med litt inspirasjon i ny og ne. Uansett om du er nybegynner eller ekspert, så finner du alltid inspirasjon hos FRAYA.  

Du har nemlig muligheten til å laste ned alle oppskriftene fra FREEKY FRAYA helt gratis, og velge etter vanskelighetsgrad hvis du ønsker det. Her finner du alt fra oppskrifter på julepynt til elegante strikkegensere til herrer, kvinner og barn.

Garn til hverdag og fest

Uansett hvilken garntype du er ute etter, så finner du alltid gode priser på fra FRAYA. Vi har garn og tilbehør som gjør at du kan strikke klær og tilbehør til alle de fire årstidene, i tillegg til enhver anledning – hverdag eller fest.

Selv om du ikke kan besøke oss i en av de fysiske butikkene våre, så skal det selvfølgelig ikke hindre deg i å få nyte godt av tilbudene og produktene våre. Det er bare å hoppe over køen og velge fritt blant et bredt spekter av forskjellige kvaliteter til alle formål og i alle regnbuens farger her på nettsiden.