DESIGNKONKURRANSE

Vær med i konkurransen og vinn 150.000 kr,

og få vist frem dine design for et internasjonalt publikum

I STOFF & STIL elsker vi design.

Vi er en internasjonal danskeid familiebedrift med 600 medarbeidere, som tilbyr våre kunder et unikt og kreativt univers innen metervarer, design, sying og hobby.

Vi har 29 butikker i Norge, Danmark, Sverige og Tyskland, samt nettbutikken vår som selger varer i 13 europeiske land.

For hver ny årstid utvikler vårt dedikerte designerteam nye metervarer, tilbehør og DIY-ideer som vi lanserer i våre fire årlige idébøker. Og her kommer DU inn i bildet.

Vil vil gjerne være med å løfte deg frem, dersom du er en talentfull spire som drømmer STORT om design. Du som våkner om morgenen, og tenker farger, form og kvalitet. Du som er fremtidens kreative kraft.

Går du på en offisiell skole innen design, og arbeider med tekstiler kan du delta i konkurransen om at få vist frem et antrekk eller et boligmiljø med ditt navn i vår Vår/Sommer idébok 2022.

Idéboken kommer på trykk i Norge, Danmark, Sverige, Tyskland og England, og blir samtidig lansert online.

I samarbeid med vårt designerteam vil dine design bli utviklet til symønster* som STOFF & STIL-kundene kan kjøpe i fremtiden.

Vi kårer i alt to vinnere i konkurransen, og premierer førsteplassen med 150.000 kr, og andreplassen med 75.000 kr.


*STOFF & STIL har alle rettigheder til de utviklede symønstrene

Slik deltar du:

1

Send oss skisser og et moodboard med ditt designforslag til: designcompetition@stoffstil.com

Skriv også kort hva som var inspirasjonen bak designet. Du må sende designforslaget ditt senest 31. desember 2020. Du kan gjerne hente små stoffprøver til moodboardet i din nærmeste STOFF & STIL-butikk.

2

Du får beskjed senest 4. februar 2021 hvis du er videre i konkurransen. Har du gått videre inviterer vi deg til din lokale STOFF & STIL-butikk hvor du kan velge ut de metervarene og det tilbehøret du ønsker å utforme designet ditt i.

3

Du må levere inn de ferdige designene dine til oss senest 26. mars 2021. Du kan levere dem i en av butikkene våre eller på vårt hovedkontor i Birk, Herning.

4

Du får beskjed senest 16. april 2021 hvis du er blant de fem designfinalistene. Vi kaller deg inn til et Skype-møte hvor du presenterer idéene rundt designet ditt, og forteller oss litt om deg selv.  

5

Den 28. april 2021 kårer vi vinnerne av førsteplassen og andreplassen. Er du blant de to heldige inviterer vi deg til hovedkontoret vårt i Birk, hvor du får utdelt premien din og presenterer og overleverer dine design til vårt designteam. Deretter blir de sydd opp i den nye sesongens metervarer, klare til idéboken Vår/Sommer 2022 og utviklet til symønstre med ditt navn på.

Vi gleder oss til å se dine design!

Kjærlige hilsenerTeam STOFF & STIL ​​​​​​​