Vi har oppdaget en falsk profil på Instagram, som utgir seg for å være STOFF & STIL.

Vi tar sterk avstand fra dette og har anmeldt den aktuelle profilen.

        TJUVSTART

        JULESHOPPINGEN

                                     KJØP utvalgte varer fra den nye kolleksjonen​​​​​​​  

vår ORGANIC serie

varme bestselger-kvaliteter

Nå som vi går inn i en kaldere sesong, er det på tide å sy en ny vinterjakke – og de varme bestselger-kvalitetene fra vårt basissortiment gir deg uante muligheter. Kanskje du har lyst til å mikse vevet quilt med ull, ullfilt med teddy bear eller ull med bevernylon?

Kjøp nu

nytt basic katalog​​​​​​​

we love visKose

Her finner du et bredt sortiment av både ensfarget viskose og viskose med trykk. Velegnet til kjoler, bluser, bukser med mer. Viskose er en deilig myk kvalitet med elegant fall som kan brukes til både barn og voksne.

KJØP VISKOSE​​​​​​​

KJØP STILEN

Med et enkelt klikk kan du kjøpe alt du trenger, til hvert kreativt prosjekt i et smart kit, og samtidig har du mulighet til å kjøpe hele stilen, som våre lidenskapelige designere har satt sammen. Enjoy!

NEED MORE

INFORMATION?


STOFF I ALLE NYANSER

Velkommen til Stoff & STILs webshop – her kan du finne et stort utvalg av metervarer, snittmønstre, garn, garnoppskrifter, tilbehør og hobbyartikler til dine kreative DIY prosjekter. To ganger i året lanserer vi en ny hovedkolleksjon og en katalog, som løpende suppleres av mindre kolleksjoner. Alle kolleksjoner avspeiler dagens trender både innenfor mote og bolig.


Både webshoppen og  de fysiske butikkene bugner av lekre og moteriktige metervarer, som du kan bruke til utallige forskjellige formål. Vi har f.eks et stort sortiment innenfor motestoffer, som du kan bruke til å skape din egen og personlige garderobe med elementer som avspeiler din stil. Uansett om du ønsker å sy en ny bluse, en bukse eller kanskje en ny kjole eller jakke, så kan du hos Stoff & STIL finne både snittmønster og stoff, som passer til ditt prosjekt. Av egnede metervarer kan vi nevne viskose, jersey, bistretch, blonde, brokade, silke, sateng, chiffon, denim, jacquard, bomull m.m.


Vi har også et stort utvalg av moderne boligstoffer, som gjør det lett for deg å følge  trenden i din innredning. Boligsortimentet inkluderer kvaliteter som møbelvelour, kanvas, dralon, møbelstoff, halvpanama, gobelin, voksduk, mørkleggingsstoffer, dusjforheng m.m.


Vårt sortiment av barnemetervarer inkluderer både bløte og lekre jersey kvaliteter, som egner seg perfekt til hjemmesydde barneklær, samt bomullsstoff med flotte barneprint, som egner seg til hjemmesydd sengetøy, puter, stellematter, bamser og morsomme detaljer på barnerommet.


I vårt garnunivers FRAYA finner du et bredt sortiment av kvalitetsgarn, som blant annet omfatter nydelige og populære kvaliteter som f. eks. mohair, ull, merinoull, kid mohair og dessuten et stort utvalg av bomullsgarn som egner seg perfekt til å hekle morsomme dyr til barna og lekkert tilbehør til boligen. Alle FRAYAs strikke- og hekleoppskrifter er gratis og inndelt i fire forskjellige nivåer, så det er enkelt å komme i gang med prosjektene.