STOFF & STIL ENDRER NAVN TIL SELFMADE®

Ta det med ro – alt er nesten som du kjenner det fra tidligere. Vår kjerne er fortsatt den samme, det er også varesortimentet. Men hvorfor endrer vi navn, og hva betyr det for deg? 

LES MER HER

    ​​​​​​​


    Ta en smugtitt på
​​​​​​​    AW22-kolleksjonen


​​​​​​​             Vår nye høst-/vinterkolleksjon kommer snart!

             Du kan allerede nå ta en smugtitt på noen av nyhetene


             SNEAK A PEEK  

Smugtitt AW22
kolleksjonen


SNEAK A PEEK  

Sommersalget fortsetter

Vårt store salg er godt i gang! Massevis av metervarer og sytilbehør er allerede utsolgt!Ta det med ro, vi har fortsatt mange gode tilbud til deg! Du bør ikke vente for lenge -  for det beste som går først.​​​​​​​

KJØP NÅ  

Se våre blomsterprint!

Blomsterprint er tidløse! Vi har et fantastisk utvalg av blomstrede metervarer til deg - perfekt til vår og sommer!

SE ALLE BLOMSTERPRINT

​​​​​​​

Tid for uteliv!

Vi har en ny og lekker kolleksjon med utendørskvaliteter til deg! Gi terrassen eller hytta en overhaling med de lekreste metervarer. .

KJØP OUTDOOR-KOLLEKSJON

​​​​​​​

Tre din nål med

sytråd i topp kvalitet

STOFF I ALLE NYANSER

Velkommen til Stoff & STILs webshop – her kan du finne et stort utvalg av metervarer, snittmønstre, garn, garnoppskrifter, tilbehør og hobbyartikler til dine kreative DIY prosjekter. 4 ganger i året lanserer vi en ny hovedkolleksjon og en katalog, som løpende suppleres av mindre kolleksjoner. Alle kolleksjoner avspeiler dagens trender både innenfor mote og bolig.

Både webshoppen og  de fysiske butikkene bugner av lekre og moteriktige metervarer, som du kan bruke til utallige forskjellige formål. Vi har f.eks et stort sortiment innenfor motestoffer, som du kan bruke til å skape din egen og personlige garderobe med elementer som avspeiler din stil. Uansett om du ønsker å sy en ny bluse, en bukse eller kanskje en ny kjole eller jakke, så kan du hos Stoff & STIL finne både snittmønster og stoff, som passer til ditt prosjekt. Av egnede metervarer kan vi nevne viskose, jersey, bistretch, blonde, brokade, silke, sateng, chiffon, denim, jacquard, bomull m.m.

Vi har også et stort utvalg av moderne boligstoffer, som gjør det lett for deg å følge  trenden i din innredning. Boligsortimentet inkluderer kvaliteter som møbelvelour, kanvas, dralon, møbelstoff, halvpanama, gobelin, voksduk, mørkleggingsstoffer, dusjforheng m.m.

Vårt sortiment av barnemetervarer inkluderer både bløte og lekre jersey kvaliteter, som egner seg perfekt til hjemmesydde barneklær, samt bomullsstoff med flotte barneprint, som egner seg til hjemmesydd sengetøy, puter, stellematter, bamser og morsomme detaljer på barnerommet.

I vårt garnunivers FRAYA finner du et bredt sortiment av kvalitetsgarn, som blant annet omfatter nydelige og populære kvaliteter som f. eks. mohair, ull, merinoull, kid mohair og dessuten et stort utvalg av bomullsgarn som egner seg perfekt til å hekle morsomme dyr til barna og lekkert tilbehør til boligen. Alle FRAYAs strikke- og hekleoppskrifter er gratis og inndelt i fire forskjellige nivåer, så det er enkelt å komme i gang med prosjektene.